Χρήστος Μάστορας: Ο έρωτας με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη καλά κρατεί

Χρήστος Μάστορας: Ο έρωτας με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη καλά κρατείΤους τελευταίους μήνες, φήμες θέλουν τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη να είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα.

Ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση.

Ο frontman του συγκροτήματος Μέλιsses όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από την άλλη, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Κυριάκου δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Αλεξάνδρας Αντωνίου, ο Χρήστος Μάστορας καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού βρισκόταν σε περιοδεία ωστόσο, παράλληλα απολάμβανε και τις διακοπές του με την αγαπημένη του.

 

Χρήστος Μάστορας: Ο έρωτας με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη καλά κρατείΑπό τη δική της πλευρά η Γαρυφαλλιά Καλληφώνη είχε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και έτσι μπορούσε να ακολουθήσει τον διάσημο καλλιτέχνη στις περισσότερες εμφανίσεις τους και έτσι δεν χάνει λεπτό ο ένας από τον άλλο.

Διαβάστε Επίσης  Αλέξης Παππάς: Γιόρτασε τα γενέθλιά με την Άννα του «The Bachelor» στο πλευρό του

Η πρώτη κοινή εμφάνιση στη Χαλκιδική

Ο τραγουδιστής και το γνωστό μοντέλο πέρασαν ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, όπου και προσπάθησαν να κρύψουν την σχέση τους. Εκεί ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, έγιναν αμέσως αντιληπτοί από τους περαστικούς, ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν κοινές τους φωτογραφίες.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα ταξίδι της Γαρυφφαλιάς στη Ζάκυνθο, όπου μαζί με φίλους και συγγενείς γιόρτασε τα γενέθλιά της στη συναυλία που έδωσαν οι Μέλιsses στο νησί. Εκεί μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε το γενέθλιο τραγούδι στο μοντέλο, το οποίο έσβησε μια εντυπωσιακή τούρτα!Χρήστος Μάστορας: Ο έρωτας με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη καλά κρατεί

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος δεχόταν σeξουαλική κακοποίηση από 10 ετών-Η συγκλονιστική εξομολόγησή

Ένα ακόμη στοιχείο που πρόδωσε τη σχέση τους, ήταν οι αναρτήσεις τους στα social media, καθώς μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουν δημοσιεύει κάποια κοινή φωτογραφία, ποστάρουν ωστόσο, στιγμιότυπα από τα ίδια μέρη.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτά του και προς το παρόν δεν βιάζεται να περάσει στο επόμενο βήμα της σχέσης. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη διατηρεί το σπίτι της στα νότια προάστια, πολύ συχνά όμως επισκέπτεται και του αγαπημένου της, με τον οποίον περνούν όμορφες στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *