Σασμός: Ο Ευθύμης βάζει τον Μανώλη στην νύχτα

Σασμός: Ο Ευθύμης βάζει τον Μανώλη στην νύχταΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Ευθύμης βάζει τον Μανώλη στην νύχτα.

Μία ανατροπή που δε περίμενε κανείς. Δύο άνθρωποι ενώνονται και μπλέκουν σε περίεργα και σκοτεινά μονοπάτια. Ο Ευθύμης καλεί τον Μανώλη στη δούλεψή του, με αποτέλεσμα όλα να αλλάζουν, στη σειρά Σασμός.

Ευθύμης (Δημήτρης Αλεξανδρής) είναι ένας πολύ σκοτεινός χαρακτήρας με πολλά μυστικά. Είναι καλός φίλος του Παύλου Βρουλάκη. Είχε μπλέξει με λαθρεμπόριο όπλων και λίγα χρόνια πριν η αστυνομία τον συνέλαβε και κατάσχεσε το εμπόρευμά του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά σε δίλημμα – Θα ακολουθήσει τον Ιάκωβο;

Ο Ευθύμης μπήκε στη φυλακή για πολλά χρόνια. Εκεί έκανε κι άλλες γνωριμίες, οι οποίες -φυσικά- του άλλαξαν τη ζωή. Αποφυλακίστηκε και προσπαθεί έκτοτε να χτίσει από το μηδέν τη ζωή του.

Γίνεται ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ρέθυμνο και μπαίνει για τα καλά στον χώρο της νύχτας. Βέβαια, το παρελθόν του τον καταδιώκει ακόμα… Ο Μανώλης μπλέκει στα δίχτυα του, με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Στρατής Χατζησταματίου μίλησε στην Χρύσα Παχουμη στο περιοδικό Τηλεθεατής για τον ρόλο του Μανώλη στη σειρά Σασμός, για τη νέα του φιλία με τον Ευθύμη, καθώς και για όσα ακολουθούν στη συνέχεια. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά:

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μία υποτροφία στο εξωτερικό φέρνει δάκρυα

«Ο Μανώλης γνωρίζεται με τον Ευθύμη Φαρμάκη, έναν επιχειρηματία με τον οποίο συνεργάζεται. Ενώ πρόκειται για ένα σκοτεινό χαρακτήρα, φαίνεται ότι θα δώσει στον Μανώλη μια ευκαιρία, παίρνοντάς τον στη δούλεψή του, για να τον κάνει να σταθεί ξανά στα πόδια του».

Αυτό δείχνει πως οι νέοι χαρακτήρες της σειράς έρχονται για να αναμειχθούν με τους κεντρικούς πρωταγωνιστές, φέρνοντας στην επιφάνεια νέα προβλήματα..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *