Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αποκαλύπτει τα πάντα στην μικρή Αγγελική;

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αποκαλύπτει τα πάντα στην μικρή Αγγελική;Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αντιγόνη αποκαλύπτει τα πάντα στην μικρή Αγγελική.

Ο 2ος κύκλος της σειράς που κέρδισε σημαντική μερίδα του κοινού υπόσχεται εξελίξεις που θα συναρπάσουν τους φαν… Η αυλαία ανεβαίνει με την πολύκροτη υπόθεση της σύλληψης της Αθηνάς για τον φόνο του Δημήτρη, που έχει συγκλονίσει τόσο την οικογένεια Βρεττάκου όσο και την κλειστή κοινωνία της Μάνης.

Και ενώ οι Βρεττόκοι προσπαθούν να συνέλθουν από το φοβερό σοκ, ο Μάνος και η Μαρίνα, πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ανεβαίνουν επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος τους θα είναι μια αχτίδα ελπίδας μέσα σε όσα συμβαίνουν. Αποφάσισαν βέβαια να τον επισπεύσουν, καθώς ο Μάνος ήθελε όσο τίποτε να υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική, για να μεγαλώσει κοντά τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Της κάνουν μάγια μέσα στην φυλακή

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αποκαλύπτει τα πάντα στην μικρή Αγγελική;

Με την απόφασή του συγκίνησε ιδιαίτερα τον Ισίδωρο, που υπόσχεται να τον στηρίξει και να είναι κοντά στην εγγονούλα του. Ο ερχομός της μικρής στο σπίτι του Ισίδωρου και του Μάνου θα αναστατώσει την Αντιγόνη και θα προκαλέσει έντονες συγκινήσεις…

Η νεαρή γιατρός από τη μία ανακουφίζεται που η κόρη της δεν μένει πια σε ίδρυμα και είναι κοντά σε ανθρώπους που η ίδια εμπιστεύεται, από την άλλη όμως το να τη βλέπει διαρκώς την ταράζει. Ξέρει πως δεν πρέπει να της αποκαλύψει ότι είναι η βιολογική της μητέρα, καθώς η μικρή είναι ήδη πολύ φορτισμένη από τον θάνατο της Φανής.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θέλαμε να φάμε την ρουφιάνα της μάνας μου, την Αθηνά!

Αν μάθει ξαφνικά πως η γυναίκα τη μεγάλωσε δεν είναι η αληθινή της μάνα, θα χάσει ξανά τη γη κάτω από τα πόδια της…Παρ’ όλα αυτά, οι τύψεις βασανίζουν την Αντιγόνη, επειδή αναγκάστηκε να τη δώσει για υιοθεσία. Μέρα με τη μέρα αρχίζει να δένεται όλο και περισσότερο με τη μικρούλα.

Δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα και δεν θα αργήσουν να δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσα σε εκείνη και τη Μαρίνα και κυρίως τον αδελφό της, τον Μάνο. Η Αντιγόνη μπαίνει σε ένα μεγάλο δίλημμα. Μήπως ήρθε η ώρα να διεκδικήσει την Αγγελική;Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αποκαλύπτει τα πάντα στην μικρή Αγγελική;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *