Γιάννης Στάνκογλου: Ο σκληρός δήμαρχος, η Νύχτα και η κόντρα με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Γιάννης Στάνκογλου: Ο σκληρός δήμαρχος, η Νύχτα και η κόντρα με τον Βασίλη ΜπισμπίκηΟ Γιάννης Στάνκογλου, καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται”, μίλησε για τον ρόλο του Δημάρχου στη σειρά “Αυτή η Νύχτα Μένει”, για την παράσταση Προμηθέας Δεσμώτης, καθώς και για τα εντατικά του γυρίσματα σε θέατρο και τηλεόραση.Γιάννης Στάνκογλου: Ο σκληρός δήμαρχος, η Νύχτα και η κόντρα με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Γιάννη Στάνκογλου θα τον απολαύσουμε σε δύο σειρές αυτή τη σεζόν. Στην ΕΡΤ, θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της σειράς “Μια Νύχτα του Αυγούστου”, στην οποία και δε μπορούσε να αντισταθεί.

Όπως επισήμανε και ο ίδιος, ο ρόλος αυτός τον ιντρίγκαρε. Η συνέχεια του “Νησιού”, της ιστορίας που κατάφερε να ανατριχιάσει τους τηλεθεατές, ζωντανεύει ξανά στην μικρή οθόνη, με τον χαρακτήρα του Γιάννη Στάνκογλου να βρίσκεται στη φυλακή για το έγκλημα που διέπραξε.

Διαβάστε Επίσης  Ο παράδεισος των κυριών – Παρασκευή: Η Αμαλία κάνει μια πρόταση στον Ντίνο

Ο σκληρός δήμαρχος

Εκτός από την Νύχτα του Αυγούστου, ο Γιάννης Στάνκογλου θα πρωταγωνιστήσει και στη σειρά “Αυτή η Νύχτα Μένει”. Ένα υπερθέαμα που έρχεται τον Οκτώβριο στον ALPHA, για να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Γιάννης Στάνκογλου: Ο σκληρός δήμαρχος, η Νύχτα και η κόντρα με τον Βασίλη Μπισμπίκη
Ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα: Ο Χρήστος Αναγνώστου είναι ένας σκληρός άνθρωπος, ο οποίος έχει γίνει έτσι, εξαιτίας των δυσκολιών που πέρασε στη ζωή του. Η ιστορία του Δημάρχου θα ξεδιπλωθεί από τα πρώτα επεισόδια, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα.Γιάννης Στάνκογλου: Ο σκληρός δήμαρχος, η Νύχτα και η κόντρα με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: O Στάθης νομίζει ότι η Αριάδνη γουστάρει τον Ορέστη

Η “κόντρα” με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Στην κόντρα που θα έχει ο Δήμαρχος με τον Μαγαζάτορα αναφέρθηκε ο αγαπημένος μας ηθοποιός στην εκπομπή. Όπως είδαμε και από το τρέιλερ, ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου θα έχουν πολύ έντονες σκηνές στη σειρά “Αυτή η Νύχτα Μένει”.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε φίλοι χρόνια με τον Βασίλη. Είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να εμπιστευτείς, δεν πρόκειται να σε κρεμάσει ποτέ. Ξέρεις πως αυτό που θες, αυτό θα βγει μαζί του!

Όλοι οι ηθοποιοί είναι ένας κι ένας. Έχω κάνει πολλά σήριαλ με πολλούς καλούς ηθοποιούς. Εδώ πέρα είναι όλοι ένας κι ένας. Από τον πιο μικρό χαρακτήρα, ως τον πιο μεγάλο, όλοι εξαιρετικοί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *