Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια : 1 , 2 , 3 , 4

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια : 1 , 2 , 3 , 4Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 1 , 2 , 3 , 4. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA στο Β κύκλο

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 1 στις 19 /9/2022
Επεισόδιο 1
Δευτέρα

Ο θάνατος του Άγγελου τα ανατρέπει όλα και ο γάμος που όλοι περίμεναν καταρρέει . Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία όπου η βασιλική περιμένει με το νυφικό της ενώ η Αργυρώ ο Σταύρος και ο μικρός ο Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό όπου βρίσκουν την Ασπά να θρηνεί τον Άγγελο.

Η γιαγιά Ειρήνη χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια της, μετά την απώλεια και αυτού του εγγονού της… καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς.

Η Καλλιόπη από την άλλη, εξομολογείται στον Αστέρη ότι δεν το έκανε ο Μαθιός. Το μεγάλο μυστικό όμως αυτή τη φορά βρίσκεται στα χέρια του Πάπα Μιχάλη και ο άνθρωπος που προστατεύει θα αλλάξει για πάντα τον Σασμο.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια : 1 , 2 , 3 , 4

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 2 στις 20 /9/2022
Επεισόδιο 2
Τρίτη

Θολωμένη από θυμό για τον Αγγελο η Αργυρώ εισβάλει στο σπίτι τον Σταματάκηδων: Eδώ από τα χέρια μου θα πεθάνει η Καλλιόπη λέει με τα μάτια της να πετάνε σπίθες βάζοντας μπροστά το σχέδιο της για να την εκδικηθεί . O Μαθιός ορκίζεται στη Βασιλική ότι δε σκότωσε εκείνος τον Αγγελο ενώ την ίδια στιγμή ο Μανώλης που βασανίζεται από τύψεις γι’ αυτό τον φόνο μπαίνει ξανά στο κάδρο των ερευνών ως πιθανός μάρτυρας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Γάμος στη Μάνη – Ποιοι κάνουν το μεγάλο βήμα;

Η Σοφία και ο Τάσος εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους στην Στέλλα για την απόφαση της να υπερασπιστεί τον Μαθιό. Η γιαγιά ειρήνη ζητά μία χάρη από τον παπά Μιχάλη και η παρουσία της όμως γίνεται αντιληπτή από έναν άντρα από τα παλιά ο όποιος επιστρέφει από τον κόσμο των Νεκρών. Διψασμένος για εκδίκηση… Ο μεγάλος φόβος του Πάπα Μιχάλη ξύπνα και η άφιξη αυτού του άντρα δεν προμηνύει τίποτα καλό για το μέλλον.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 3 στις 21 /9/2022
Επεισόδιο 3
Τέταρτη

Η έρευνα για το φόνο του Άγγελου συνεχίζεται και η Καλλιόπη δίνει άλλοθι στον Μαθιό για να τον σώσει, αφού γνωρίζει πως δεν είναι ο γιος της ο ένοχος. Την ίδια στιγμή ο Παύλος ανακοινώνει στον Πάπα πως γύρισε για να μείνει και να πάρει εκδίκηση ενώ η Ασπα με τη Μαρίνα και την Αργυρώ είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης μπροστά στην τραγική θέα του πτώματος του Άγγελου στο νεκροτομείο.

Ο Αστέρης αποτρέπει ένα ερωτικό ενδιαφέρον από τη Στέλλα και αυτό τον φέρνει σε αμηχανία ενώ η αστυνομία ψάχνει τον Μανώλη για να καταθέσει, αλλά πριν εκείνος πάει στο τμήμα, εμφανίζεται μπροστά του η Καλλιόπη: Σε εκλιπαρώ μην πεις κάτι δώσε μου λίγο χρόνο του λέει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η σειρά γίνεται πιο “άγρια” – Οι επόμενες εξελίξεις!


Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 4 στις 22 /9/2022
Επεισόδιο 4
Πέμπτη

Ο Παύλος προετοιμάζει μεθοδικά την επιστροφή του. Μία επιστροφή που πρόκειται να βαφτεί με αίμα. Θα είναι αρκετές οι μνήμες του παρελθόντος και η εικόνα της γιαγιάς, για να την σταματήσουν; Oι τύψεις κυριεύουν την Καλλιόπη καθώς οι αναμνήσεις της, από το βράδυ τοy φονικoy αποκαλύπτουν την φρικτή αλήθεια.

Σε κατάσταση πανικού θα ζητήσει προθεσμία από τον Μανώλη πριν πάει να καταθέσει στην Αθήνα. Μία απρόσμενη συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς θα καταλήξει σε συμπλοκή με τον Σταύρο και θα ξυπνήσει στον τελευταίο νέες αμφιβολίες για το γάμο του.

Ο Αντώνης και η Ντίνα προσπαθούν ανασυνθέσουν το παζλ της δολοφονίας του Άγγελου και να φτάσουμε στον ένοχο. Η εμφάνιση μιας μάρτυρας κλειδί από το πουθενά θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, Ενώ μία ομολογία θα πέσει σαν βόμβα και θα ανατρέψει όλα όσα γνώριζαν οι αρχές για την βραδιά στον τόπο του εγκλήματος.

Η Καλλιόπη ομολογεί πως εκείνη σκότωσε τον Άγγελο και οι αστυνομικοί την συλλαμβάνουν. Από το σημείο αυτό και μετά οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια : 1 , 2 , 3 , 4

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *