Σασμός: Η Αργυρώ θέλει να δολοφονήσει την Καλλιόπη

Σασμός: Η Αργυρώ θέλει να δολοφονήσει την ΚαλλιόπηΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ θέλει να δολοφονήσει την Καλλιόπη.

Ο θάνατος του Άγγελου σήμανε την αρχή του τέλους. Οι Σταματάκηδες κατηγορούνται για μια ακόμη δολοφονία, με αποτέλεσμα η οικογένεια Βρουλάκη να ξεσηκώνεται! Η Αργυρώ και η Καλλιόπη θα βρεθούν αντιμέτωπες, με τον εφιάλτη να ξεκινά, στη σειρά Σασμός.

Το μόνο που θέλει η Αργυρώ είναι να εκδικηθεί. Θέλει να βάλει τέλος σε αυτή την βεντέτα, παίρνοντας το αίμα των αδελφών της πίσω. Πλέον, η οικογένεια έχει μείνει απροστάτευτη, καθώς όλοι οι άντρες Βρουλάκηδες έχουν θαφτεί στο χώμα.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Μάρκος και Αντρέι πιάνονται στα χέρια

Σασμός: Η Αργυρώ θέλει να δολοφονήσει την Καλλιόπη

Οι μέρες περνούν και ο Μαθιός με την Καλλιόπη μπαινοβγαίνουν στη φυλακή. Η Αργυρώ έχει γίνει έξαλλη από αυτή την ιστορία και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της.

Στόχος της είναι να σκοτώσει η ίδια την Καλλιόπη για το κακό που σκορπά τόσα χρόνια στο σπίτι της. Η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη παλεύουν να την ηρεμήσουν, όμως είναι μάταιο. Είναι αποφασισμένη να τους διαλύσει…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νέος μεγάλος έρωτας έρχεται

Όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ, εισβάλλει με θάρρος μέσα στο σπίτι τους. Πατά χώματα απαγορευμένα. Μία Βρουλάκη στο σπίτι των Σταματάκηδων, διψασμένη για εκδίκηση…

Η Αργυρώ γνωρίζει πως η Καλλιόπη βρίσκεται στη φυλακή, όμως αυτό δε την πτοεί από το να πετάξει τις απειλές της, σύμφωνα με το youfly, στη σειρά Σασμός. Ο Αστέρης είναι δυστυχισμένος βλέποντας την γυναίκα της ζωής του σε αυτή την κατάσταση. Όλα κρέμονται από μία κλωστή..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *