Κρίσιμες ώρες για τη βασίλισσα Ελισάβετ – Διαβάστε όλες τις εξελίξεις

Κρίσιμες ώρες για τη βασίλισσα Ελισάβετ - Διαβάστε όλες τις εξελίξεις

Υπό ιατρική παρακολούθηση
«Η βασίλισσα βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση στο Μπαλμόραλ, καθώς οι γιατροί ανησύχησαν για την υγεία της», ανέφερε χαρακτηριστικά το Μπάκιγχαμ. βασίλισσα Ελισάβετ 

Υπενθυμίζεται ότι η Βρετανίδα πρωθυπουργός δήλωσε πως «ολόκληρη η χώρα ανησυχεί», μετά τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία της βασίλισσας. «Οι σκέψεις μου βρίσκονται με την Μεγαλειότητά της την βασίλισσα και την οικογένειά της», δήλωσε ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος Κιρ Στάρμερ εκφράζοντας την βαθιά του ανησυχία και προσθέτοντας ότι συμμερίζεται με ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο τις ελπίδες για την ανάρρωσή της.

Βρετανία: Υπό ιατρική επίβλεψη η βασίλισσα Ελισάβετ – Ανησυχία για την υγεία της

Πότε επιδεινώθηκε η υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ – Οι ημερομηνίες-σταθμός

Η υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες αλλά η ανησυχία έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2021, όταν πέρασε μια νύχτα σε νοσοκομείο, για λόγους που δεν διευκρινίστηκαν ποτέ

Στο συννεφιασμένο αεροδρόμιο του Αμπερντίν προσγειώθηκε αεροπλάνο που μεταφέρει επτά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Πέτρος Κουσουλός: Χωρίζει μετά από 5 χρόνια γάμου με την Όλγα Ζαριφοπούλου Το ζευγάρι έβαλε τίτλους τέλους στη σχέση του μετά από πέντε χρόνια και δύο παιδιά.

Το αεροδρόμιο απέχει περίπου μία ώρα από το κάστρο του Μπαλμόραλ.

Στο σκάφος φημολογείται ότι βρίσκονται ο πρίγκιπας Άντριου, ο πρίγκιπας Έντουαρντ και η σύζυγός του Σόφι, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο Χάρι και η Μέγκαν.

Η πτήση KRF23R της βρετανικής  Βασιλικής Αεροπορίας απογειώθηκε από το Northolt στο South Ruislip, στο δυτικό Λονδίνο, στις 14:39 (τοπική ώρα, 16:39 ωρα Ελλάδος), σύμφωνα με το  Flightradar24.com. Το Falcon προσγειώθηκε στη Σκωτία στις 15:50 (τοπική  ώρα, 17:50 ώρα Ελλάδος).

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια : 1 , 2 , 3 , 4 , 5

«Η γέφυρα του Λονδίνου έπεσε» – Τι προβλέπει το πρωτόκολλο για τη διαδοχή της βασίλισσας
Την ώρα που η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση στο Κάστρο του Μπαλμόραλ καθώς υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της επανέρχεται και πάλι στην επικαιρότητα ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η αναγγελία του θανάτου της. Το 2021 το Politico δημοσίευσε απόρρητα μυστικές πληροφορίες που αφορούσαν το συγκεκριμένο σχέδιο. Η φράση που θα ακουστεί είναι «η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε».

Αν και η βασιλική οικογένεια βρίσκεται στο Μπαλμόραλ, κόσμος βρίσκεται έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ

Στη Σκωτία πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Στο κάστρο του Μπαλμόραλ μεταβαίνουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Παρατηρητές της μοναρχίας επισημαίνουν ότι η συγκέντρωση όλης της βασιλικής οικογένειας, αλλά και η προσεκτικά γραμμένη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ μαρτυρούν τη σοβαρότητα της κατάστασης

 

Η Μέγκαν και ο Χάρι ταξιδεύουν χωριστά από τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στη Σκωτία. Σύμφωνα με το PA, βρίσκονται «σε συνεργασία» με το πρόγραμμα των υπολοίπων γαλαζοαίματων.

Γιαγιά 99 ετών κρατά στην αγκαλιά της το 100ό δισέγγονό της

Το BBC One άλλαξε πλήρως τη ροή του προγράμματός του και ασχολείται αποκλειστικά με τα νέα της βασίλισσας, από τη στιγμή που εκδόθηκε η αναοίνωση του Μπάκιγχαμ

Οι Βρετανοί πολιτικοί σπεύδουν να αγοράσουν μαύρες γραβάτες

Επιδρομή στα καταστήματα κάνουν οι Βρετανοί πολιτικοί, μετά την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία της βασίλισσας, με αποτέλεσμα να σπεύδουν να αγοράσουν μαύρες γραβάτες, οι ίδιοι ή οι βοηθοί τους.

Παρόμοια διάθεση και στο BBC που διέκοψε το κανονικό του πρόγραμμα για να εστιάσει στη βασίλισσα, ενώ οι παρουσιαστές του έχουν ντυθεί στα μαύρα.

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *