Παράδεισος Κυριών: Ένας γάμος με το ζόρι, ένας βιασμός κι ένας φόνος στο νέο τρέιλερ

Παράδεισος Κυριών: Ένας γάμος με το ζόρι, ένας βιασμός κι ένας φόνος στο νέο τρέιλερΤο πρώτο ανατριχιαστικό τρέιλερ της νέας σειράς “Παράδεισος των Κυριών”, είναι γεγονός! Ενώ ξεκινά ανάλαφρα, με ένα νέο κατάστημα ρούχων σε μια Αθήνα διαφορετική και δύσκολη, όλα ανατρέπονται!

Μια μεγάλη, πλούσια και φιλόδοξη παραγωγή, με υπέροχα σκηνικά και κοστούμια, πλαισιωμένη από λαμπερούς πρωταγωνιστές που μεταφέρουν το θεατή στην αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60. Δυνατές ερμηνείες, γοητευτικοί πρωταγωνιστές, πάθη, καλά κρυμμένα μυστικά και πολλές ανατροπές σε μια διαφορετική σειρά με όλα τα στοιχεία που την καθιστούν ακαταμάχητη.

Βρισκόμαστε στην Αθήνα του 1963. Ένα πολυκατάστημα, «Ο Παράδεισος των κυριών», γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο γυναικείο κοινό και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Εδώ όλες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας θα κάνουν τη βόλτα τους για τα ψώνια τους, για να πουν τα νέα τους και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και τα κουτσομπολιά της ημέρας…

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Γεωργία και Στρατής μπλέκουν σε δολοφονία

Παράδεισος Κυριών: Ένας γάμος με το ζόρι, ένας βιασμός κι ένας φόνος στο νέο τρέιλερ

Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στα εγκαίνια του πολυτελούς… ονείρου τους!

Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος… Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;

Το νέο ανατριχιαστικό τρέιλερ

Στο τρέιλερ της σειράς “Παράδεισος των Κυριών” φαίνεται ο έρωτας της Νατάσας Εξηνταβελώνη και του Αργύρη Πανταζάρα, ο οποίος βυθίζεται εξαιτίας ενός αναγκαστικού γάμου. Ξάφνου, ο γάμος μετατρέπεται σε εφιάλτη. Ένας βιασμός κι ένας φόνος ανατρέπουν τα δεδομένα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Οι πρώτες εικόνες του γαμπρού Μαθιού και της νύφης Βασιλικής λίγο πριν τον ματωμένο γάμο!

Οι πρωταγωνιστές μπλέκονται σε μία ιστορία τρόμου. Όλοι συνδέονται με έναν τρόπο μοναδικό…

Απολαύστε το τρέιλερ:

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *