Έρωτας φυγάς: Το νέο τρέιλερ της σειράς και η πρεμιέρα

Έρωτας φυγάς: Το νέο τρέιλερ της σειράς και η πρεμιέραΟ «Έρωτας Φυγάς» έρχεται καθημερινά από τη νέα σεζόν στο OPEN και το νέο τρέιλερ όχι μόνο μας ταξιδεύει, αλλά αποκαλύπτει και την πρεμιέρα. Η δραματική σειρά μάς μεταφέρει στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 που ξεπερνά τα σκοτάδια της, προχωρά και εξελίσσεται, μέσα από έναν έρωτα μοιραίο.Έρωτας φυγάς: Το νέο τρέιλερ της σειράς και η πρεμιέρα

Η σειρά διαθέτει μία συναρπαστική πλοκή, έντονους χαρακτήρες, δυνατά συναισθήματα, και καταιγιστικές ανατροπές. Μία ιστορία με πυρήνα έναν έρωτα αγνό, ουσιαστικό που παλεύει να επιβιώσει στη θύελλα της εκδίκησης και της κοινωνικής καταπίεσης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Κωνσταντίνος: «Αν πλησιάσεις την Ισμήνη, τελείωσες»

Έρωτας φυγάς: Το νέο τρέιλερ της σειράς και η πρεμιέραMία δραματική σειρά εποχής σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη, διασκευή σεναρίου της Ρένας Ρίγγα και επιμέλεια σεναρίου του Δημήτρη Αποστόλου, με ένα μοναδικό καστ πρωταγωνιστών να δίνει ζωή και διάσταση σε χαρακτήρες που παλεύουν με διαχρονικά κοινωνικά στερεότυπα και βιώνουν πάθη, συγκρούσεις, προδοσίες, προκαλώντας το δίκαιο.

Όπως αποκαλύπτει το νέο τρέιλερ, ο «Έρωτας Φυγάς» κάνει πρεμιέρα στο OPEN τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 17:45 κι ύστερα θα προβάλλεται καθημερινά την ίδια ώρα.

Το νέο τρέιλερ της σειράς είναι γεμάτο ρομαντισμό και ωραία αισθητική που ντύνεται χρωματικά με παστέλ αποχρώσεις. Η νέα καθημερινή σειρά του OPEN έρχεται για να καθηλώσει και να χαρίσει στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές αγωνίας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ η σύλληψη του Κυριάκου – Ράκος ο παππούς

Πρωταγωνιστούν οι Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Σταύρος Ζαλμάς, Έφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη και Χρύσα Κλούβα.Έρωτας φυγάς: Το νέο τρέιλερ της σειράς και η πρεμιέρα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *