Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αναστασία ορμάει στην Αρετή

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αναστασία ορμάει στην ΑρετήΕκτός εαυτού θα βγει η Αναστασία με την Αρετή, στην γη της ελιάς. Ο λόγος είναι φυσικά ο Θανάσης.. Ο πρώην της ηρωίδας μας θα εμφανιστεί στη Μάνη για να κλέψει την καρδιά της Αρετής.Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αναστασία ορμάει στην Αρετή

 

Η Αρετή, τσακισμένη μετά τον χωρισμό της με τον Στάθη και με την αυτοπεποίθησή της στα πατώματα, παίρνει θάρρος από το ερωτικό του κάλεσμα, με αποτέλεσμα να κολλάει πάνω του!

Ο άντρας αυτός θα σταθεί η αφορμή για να ξεσπάσει ένα νέος πόλεμος. Η Αρετή έχει αποδείξει πως δεν υπολογίζει κανέναν. Είναι ικανή να τα βάλει με όλους και με όλα, προκειμένου να πετύχει το δικό της. Από την άλλη πλευρά, η Αναστασία προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της, κάνοντας αργά και σταθερά βήματα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ξανά μαζί Στέφανος και Μυρτάλη; Έξαλλη η Ελένη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αναστασία ορμάει στην Αρετή

Η άφιξη αυτή από το παρελθόν, θα την αναστατώσει αρκετά. Ο πρώην σύντροφός της θα έρθει στη Μάνη, με αποτέλεσμα να ξεσπά ένας τεράστιος καυγάς. Μόνο που ο Θανάσης δε θα μείνει σε αυτό…

Η Αναστασία, γνωρίζοντας τις πραγματικές του προθέσεις, παλεύει να συνετίσει την Αρετή. Ο λόγος που τσακώνονται δεν είναι επειδή η Αναστασία θέλει τον Θανάση πίσω, αλλά επειδή φοβάται πως η Αρετή θα πάθει τα ίδια με εκείνη!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ιάκωβος: «Οι γιατροί μου δίνουν 6 μήνες ζωής»

Ο Θανάσης κάνει επικίνδυνα βήματα στην πόλη. Πρόσφατα χήρος από μία πλούσια γυναίκα, έχει στόχους εξωπραγματικούς, οι οποίοι φέρνουν σε δύσκολη θέση την Αναστασία.

Αυτή η νέα σχέση θα φέρει την Αρετή αντιμέτωπη με την Αναστασία, στην γη της ελιάς. Η Αναστασία θα θελήσει να την ειδοποιήσει να προσέχει, όμως η Αρετή δε θα καταλάβει. Τα νέα της περίεργης αυτής σχέσης διαδίδονται και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα. Στην Αρεόπολη επικρατεί πανικός.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *