Σασμός: Η Καλλιόπη ζητά από τα παιδιά της να γίνουν δολοφόνοι

Σασμός: Η Καλλιόπη ζητά από τα παιδιά της να γίνουν δολοφόνοιΗ μεγάλη ανατροπή θα έρθει από την καπετάνισσα! Φαίνεται πως η Καλλιόπη χάνει εντελώς το μυαλό της, στη σειρά Σασμός, με αποτέλεσμα ο Αστέρης και ο Μαθιός να βρίσκονται σε κίνδυνο..

Όλα ξεκινούν από τη φυλάκισή της, αλλά και από την επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη. Ο άνθρωπος που θεωρούσαν νεκρό, επιστρέφει μετά από 20 χρόνια, για να συνεχίσει αυτό που άφησε στη μέση.

Αντικρίζει την Καλλιόπη μετά από χρόνια και της θυμίζει πως αυτός σκότωσε τον άντρα της, τον Βασίλη Σταματάκη! Η Καλλιόπη τρελαίνεται, ξεσπά και ουρλιάζει πως θα τον αποτελειώσει για το κακό που έκανε στην οικογένειά της. Βέβαια, ο Παύλος δε φοβάται…

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Η Βικτώρια περικυκλωμένη από την αστυνομία

Η Καλλιόπη στην αντεπίθεση

Σασμός: Η Καλλιόπη ζητά από τα παιδιά της να γίνουν δολοφόνοι

Όσο αυτός ο άντρας κυκλοφορεί ελεύθερος, τα παιδιά της κινδυνεύουν. Ο Παύλος επέστρεψε με σκοπό να πάρει εκδίκηση, γεγονός που σημαίνει ότι κάποιος Σταματάκης οδηγείται αργά και σταθερά στον.. θάνατο!

Για να αποφευχθεί μια τέτοια τραγωδία, η Καλλιόπη ζητά από τον Μαθιό και τον Αστέρη να γίνουν φονιάδες, στη σειρά Σασμός. Τους ξεκαθαρίζει πως μόνο εάν ο Βρουλάκης πεθάνει, θα μπορούν να ζουν ελεύθεροι.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος πυροβολεί την Μαργέτα για εκδίκηση

Τα δύο αδέλφια ανησυχούν για την ψυχική υγεία της μητέρας τους. Πώς είναι δυνατόν να τους ζητάει να βάψουν τα χέρια τους με αίμα; Ο πόλεμος ανάμεσα στην Καλλιόπη και τον Παύλο έχει ξεκινήσει και κανείς δε θα βγει αλώβητος από αυτή την ιστορία.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *