Μόλις χθες επεισόδια 31, 32, 33, 34, 35

Μόλις χθες επεισόδια 31, 32, 33, 34, 35

Τα επόμενα επεισόδια  της σειράς 31, 32, 33, 34, 35 του ΣΚΑΙ, Μόλις χθές

Επεισόδιο 31

Ο Μιχάλης δυσκολεύεται να αποδεχτεί την αλήθεια για τον πατέρα του και αρνείται τα χρήματα του Αντώνη για το κτήμα. Η Λουίζα αρχίζει να ψάχνει τις παράνομες δραστηριότητες του άντρα της ενώ η κόντρα της με τον Ορέστη συνεχίζεται. Η Νόρα αρχίζει να ερωτεύεται τον Σταύρο και ο Ιάσωνας δένεται περισσότερο με την Άννα. Ο Σπύρος ψάχνει για ν’ ανακαλύψει ποιος βρίσκεται πίσω από τις απειλές που δέχεται η Μαρία. Στην παράνομη λέσχη, ένας από τους συχνούς πελάτες χάνει όλη του την περιουσία και δημιουργείται μια πολύ σοβαρή κατάσταση που φέρνει τον Σπύρο σε απόγνωση.

 

Επεισόδιο 32

Η Λουίζα πλησιάζει όλο και πιο πολύ στο να ανακαλύψει την παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη του Σπύρου ενώ ο Μιχάλης βρίσκει τον τρόπο και τη δύναμη να σχεδιάσει εκ νέου το μέλλον του. Η Έλενα, βέβαια, του επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις. Παράλληλα, η αποκάλυψη της σχέσης της Μαρίας με τον Αντώνη διαταράσσει τις ισορροπίες στις δύο οικογένειες. Η Κορίνα, η Χριστίνα, ο Μιχάλης και ο Αχιλλέας σοκάρονται ενώ η Δάφνη αντιμετωπίζει τα πάντα με μια ύποπτη ψυχραιμία.

Μόλις χθες επεισόδια 31, 32, 33, 34, 35

Επεισόδιο 33

Η Έλενα επιμένει να παντρευτούν με τον Μιχάλη, αλλά εκείνος νιώθει αμήχανα. Η Μαρία μαθαίνει από τον Αχιλλέα ότι η Έλενα έχασε το παιδί και στεναχωριέται που ο Μιχάλης δεν την συγχωρεί και δεν μπορεί να είναι κοντά τους να τους συμπαρασταθεί. Η Λουίζα μαθαίνει ότι ο Μιχάλης είναι γιος του Αντώνη και σοκάρεται. Η Δάφνη δέχεται μήνυμα από κάποιον που υποστηρίζει ότι ξέρει πού είναι η κόρη της Σοφία και ζητάει από τη Λουίζα να πάνε να τον συναντήσουν μαζί. Η Νόρα βλέπει αγκαλιά τον Σταύρο με την Κορίνα και γίνεται έξαλλη. Η Κέλλυ προσπαθεί να πείσει τον γιο της, Στάθη να επιστρέψει στο σπίτι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Δημήτρης ξεμπροστιάζει τον Παύλο στο νοσοκομείο

 

Επεισόδιο 34

H Δάφνη κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της για να προστατεύσει την οικογένειά της. Ο Μιχάλης εναποθέτει όλες του τις ελπίδες για να πραγματοποιήσει το όνειρό του στη συνεργασία του Θάνου. Η Έλενα μπαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή του Μιχάλη ενώ, μετά από αίτημα του Σπύρου, θα αποκαλύψει στη Λουίζα ότι πρόκειται να παντρευτούν. Η Λουίζα θα υποκύψει στις πιέσεις του Σπύρου για ένα δικό τους παιδί. Ο Σταύρος εκδηλώνει έντονα το ενδιαφέρον του στην Κορίνα ενώ το μυστικό τους με τη Νόρα θα αποκτήσει έναν μάρτυρα. Το ποιος θέλει να κάνει κακό στη Μαρία παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό για όλους και κυρίως για τον Αντώνη που μέσα σε όλα έχει να αντιμετωπίσει και επαγγελματικά προβλήματα και τύψεις για τη Σοφία. Στο επόμενο επεισόδιο: άλλη μια αφορμή για καβγά ανάμεσα στον Αντώνη και τη Δάφνη…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη φωνάζει φονιά τον Βρουλάκη – Ο Μαθιός σε σοκ

Μόλις χθές Επεισόδιο 35

Τα σχέδια του Μιχάλη δείχνουν να προχωρούν καλά με τη βοήθεια του Θάνου. Η Λουίζα θα κάνει το πρώτο βήμα ώστε να χτίσει τη σχέση με την κόρη του. Η Έλενα εξακολουθεί να ζηλεύει τη Λουίζα και το παρελθόν με τον Μιχάλη, ενώ παράλληλα αναγκάζεται να υπακούει στις προσταγές του Σπύρου. Τα γενέθλια της Κορίνας θα δώσουν άλλη μια αφορμή για καβγά ανάμεσα στον Αντώνη και τη Δάφνη, των οποίων η σχέση έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Η Δάφνη θα φτάσει στα όριά της όταν θα ακούσει τη Μαρία και τη Βαρβάρα να μιλάνε για τον Αντώνη. Ο Ορέστης δεν διστάζει να εκβιάσει τη μητέρα του για να επανέλθει στη διοίκηση του ξενοδοχείου. Η Κέλλυ θα πατήσει πόδι και θα πείσει τον Στάθη να επιστρέψει σπίτι μαζί της.

Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 36 , 37 , 38 ,39 ,40

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *