«Άγριες Μέλισσες»: Οι δύο θάνατοι που θα συγκλονίσουν το Διαφάνι

«Άγριες Μέλισσες»: Οι δύο θάνατοι

«Άγριες Μέλισσες»: Οι δύο θάνατοι που θα συγκλονίσουν το Διαφάνι στο τελευταίο επεισόδιο

 

Τίποτα δεν θα είναι ίδιο στο φινάλε της σεζόν.

Οι «Άγριες Μέλισσες» οδεύουν προς το τέλος της δεύτερης σεζόν και όπως έχουμε δει τα θανάσιμα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και ο δεύτερος κύκλος κλείνει με συγκλονιστικό τρόπο και αρκετούς θανάτους.

Η Μυρσίνη μαθαίνει από το βιβλίο του Νικηφόρου για τον θάνατο του Σέργιου και η οργή και το μίσος της για τις αδερφές Σταμίρη την φτάνουν στα όριά της. Η εκδίκηση είναι το μόνο που έχει στο μυαλό της.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Καρέ καρέ ο γάμος Δρόσως Κωνσταντή

Ο Δούκας επιστρέφει στο σπίτι με περιοριστικούς όρους , λόγω της υγείας του, μέχρι να δικαστεί για το φόνο του Θέμελη. Εκεί, η Μυρσίνη τον ενημερώνει για τον θάνατο του γιους τους, με το μίσος τους να θεριεύει.

Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής μαθαίνουν ότι οι γονείς τους ξέρουν τα πάντα και σπεύδουν να προετοιμάσουν τις τρεις αδερφές. Έτσι, όλοι μαζί συν τον Λάμπρο και τον Μιλτιάδη είναι κλεισμένοι στο Σταμιραίικο , με την Μυρσίνη έχοντας την βοήθεια του Μελέτη να βάζει φωτιά.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή μαθαίνει πως ο Ακύλας είναι ο φονιάς του πρώην της

Οι τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν, λένε ότι καταφέρνουν όλοι οι πρωταγωνιστές να βγουν ζωντανοί τελικά από την μεγάλη φωτιά.

Το Διαφάνι θα βυθιστεί πάλι στο πένθος από τους θανάτους του Μιλτιάδη και της Ανέτ, με τους σεναριογράφους, όμως, της σειράς να μην αφήνουν να διαρρεύσει ο τρόπος.

 

«Άγριες Μέλισσες»: Οι δύο θάνατοι που θα συγκλονίσουν το Διαφάνι στο τελευταίο επεισόδιο

apithano

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *