Σασμός – Καλλιόπη: «Αυτός είναι ο φονιάς του πατέρα σας!»

Σασμός – Καλλιόπη: «Αυτός είναι ο φονιάς του πατέρα σας!»Οι εξελίξεις αναμένονται πολλές στο νέο κύκλο της σειράς «Σασμός» καθώς μνήμες ξυπνούν στην Καλλιόπη για τον φονιά του πατέρα του Μαθιού και του Αστέρη.Σασμός – Καλλιόπη: «Αυτός είναι ο φονιάς του πατέρα σας!»

Η Καλλιόπη βρίσκει τον φονιά του άντρα της

Η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη, που πίστευαν όλοι ότι ήταν νεκρός θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές των Σταματάκηδων αφού σκοπός του ισχυρού άντρα είναι η εκδίκηση.

Η Καλλιόπη έχοντας στεναχωρηθεί πολύ που ο Μαθιός βρίσκεται στη φυλακή, προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να τον ελευθερώσει. ‘Έτσι αν και δεν της άρεσε η επιστροφή του Βρουλάκη δεν ασχολείται τόσο με αυτήν.

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια, επεισόδια 26-27-28-29-30: Ποια «έκπληξη» επιφυλάσσει η μοίρα ξανά για την Τόνια;

Όμως, όταν κάποια στιγμή συναντιούνται, το παρελθόν έρχεται στο μυαλό της και αρχίζει να σκέφτεται ξανά τον θάνατο του συζύγου της. Μόνη της η καπετάνισσα αρχίζει να ερευνά και καταλήγει στο ότι ο Παύλος Βρουλάκης είναι ο φονιάς του άντρα της.

Η Καλλιόπη δεν μπορεί όμως να κρατά μυστικά από τα παιδιά της στη σειρά «Σασμός» και πρώτα μιλά στον Αστέρη και του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια. Εκείνος θέλοντας να δώσει ένα τέλος στα τραγικά γεγονότα και στις απώλειες ανθρώπινων ζωών που τους κατακλύζουν, προσπαθεί να την πείσει να ξεχάσει όσα έχουν γίνει. Η Καλλιόπη όμως δεν ακούει τίποτα. Δεν μπορεί να το αφήσει έτσι. Θέλει να τον σκοτώσει.Σασμός – Καλλιόπη: «Αυτός είναι ο φονιάς του πατέρα σας!»

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Τι λένε Στέφανος και Ιουλία ενώ παρακολουθεί η Αρετή;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση