Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θέλει να χωρίσει Μαρίνα – Αντώνη

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θέλει να χωρίσει Μαρίνα – ΑντώνηΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Παύλος Βρουλάκης θέλει να χωρίσει Μαρίνα – Αντώνη.

Μετά από πολλά χρόνια αναμονής το πιο αγαπητό ζευγάρι του Σασμού, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Παρά τις αντιρρήσεις των νεοφερμένου… Παύλου Βρουλάκη.

Ο Αντώνης δεν έχει σταματήσει ούτε ένα λεπτό της ζωής του να αγαπά τη Μαρίνα. Από τη στιγμή που εκείνη μπήκε για πρώτη φορά στο αστυνομικό τμήμα της Άνω Ποριάς, παντρεμένη ακόμα, μέχρι και σήμερα, ο νους του είναι εκείνη. Η αγάπη του όμως βρήκε αντίκρισμα και η Μαρίνα Βρουλακη, δέχτηκε κάποια στιγμή να δοθεί μαζί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Όμως η μοίρα έχει άλλα σχέδια για το ζευγάρι αυτό. Αρχικά, ο χαμός του γιου της Μαρίνας, Πέτρου, στη συνέχεια η αρρώστια της κόρης της, Αργυρώς, και όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, η δολοφονία του Άγγελου δεν άφησαν στο ζευγάρι το περιθώριο να κάνει νέα σχέδια για τη ζωή του.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Γεράσιμος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ελισάβετ

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θέλει να χωρίσει Μαρίνα – Αντώνη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, όμως αυτό θα αλλάξει στο επόμενο κύκλο της σειράς. Η παρουσία του Παύλου Βρουλάκη, του ξαδέρφου του αδικοχαμένου συζύγου της Μαρίνας, δεν θα είναι ενθαρρυντική για εκείνη και τα σχέδια που κάνει με τον Αντώνη για την κοινή τους ζωή, όμως το ζευγάρι από κοινού θα αποφασίσει να διεκδικήσει τη ζωή που του αξίζει.

Εκείνη που στερήθηκε τόσα χρόνια. Μαρίνα, ήρθε η ώρα να πορευτούμε μαζί. Εκείνο το μπονζάι πρέπει πλέον να το φροντίσουμε και οι δύο θα τον ακούσει να της λέει αλλά η Μαρίνα για μία ακόμη φορά θα θελήσει να σκεφτεί και τι συνέπειες που μπορεί να έχει ο γάμος στο περιβάλλον τους ή αλλιώς τα λόγια που μπορεί να ειπωθούν από τον Παύλο.

Είναι ο ξάδερφος του άνδρα μου Αντώνη μου και δεν μπορώ να μην υπολογίσω τα λόγια του. Βλέπω ήδη πως δεν του είναι εύκολο να με βλέπει δίπλα σου, ακόμα και τόσα χρόνια μετά τον θάνατο του Μάρκου.

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θέλει να χωρίσει Μαρίνα – Αντώνη

 

Διαβάστε Επίσης  H Mάγισσα: Ο Κανέλλος ερωτευμένος με την Δαμιανή;

Ο Αντώνης θα κάνει αρχικά ένα βήμα πίσω καθώς δεν θέλει να την βλέπει στεναχωρημένη, γρήγορα όμως και έπειτα από την προτροπή των γύρω τους, θα αποφασίσουν να ορίσουν ημερομηνία για τον γάμο τους που θα γίνε λίγο καιρό αργότερα στο χωριό.

Μαμά, μην ακούς κανέναν γιατί κανένας δεν ξέρει πόσο πόνο υπέφερες τα τελευταία χρόνια. Αν δεν θέλει ο θείος να μην έρθει στο γάμο σου. Όλοι οι άλλοι όμως όχι απλά θα σε ενθαρρύνουμε αλλά και περιμένουμε να σε δούμε δίπλα στον Αντώνη της λέει η κόρη της όταν η Μαρίνα της ανακοινώνει σε μία τηλεφωνική τους συνομιλία τις αμφιβολίες της, σχετικά με τον γάμο.

Το μυστήριο όμως δεν θα αργήσει να γίνει και μάλιστα με κουμπάρα την κολλητή φίλη της νύφης, την Κατερίνα. Το χαμόγελο στα χείλη της Μαρίνας θα χαραχτεί για τα καλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα προβλήματα θα λείψουν από το σπίτι της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *