Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Κουράκος στο πλευρό του Στάθη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Κουράκος στο πλευρό του ΣτάθηΜία μεγάλη ανατροπή έρχεται στη δεύτερη σεζόν της αγαπημένης μας σειράς. Ο Γιώργης και ο Στάθης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, στην γη της ελιάς. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την απαγωγή που θα συγκλονίσει την Αρεόπολη.Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Κουράκος στο πλευρό του Στάθη

Ο Δημοσθένης, θέλοντας να δώσει ένα καλό μάθημα στον Στάθη, θα ζητήσει από τα τσιράκια του να απαγάγουν την Βασιλική. Έτσι, θα του δείξει πως δεν πρέπει να ανακατεύεται σε ξένες υποθέσεις..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος ξανά μαζί;

Η Βασιλική περνά δύσκολες στιγμές στα χέρια των απαγωγέων της. Φυσικά δεν αντιλαμβάνεται πως πίσω από όλα αυτά, βρίσκεται ο καλός της θείος… Ο Φίλιππος και η Χάιδω τρελαίνονται.

Η βοήθεια του Κουράκου

Μόλις φτάσει στο τμήμα η είδηση πως η νεαρή Βασιλική κινδυνεύει, ο Κουράκος θα ανησυχήσει πραγματικά. Θα ζητήσει να μιλήσει με τον Στάθη, για να βρουν μία λύση στο συγκεκριμένο μυστήριο.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Κουράκος στο πλευρό του Στάθη

Οι δυο τους θα συνεργαστούν, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις διαφορές τους. Ο Κουράκος θα κάνει πίσω, ακόμη κι όταν δει την Ιουλία να συμπαραστέκεται στον Στάθη. Στόχος του είναι να εντοπιστεί η Βασιλική, πάση θυσία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο συμβολισμός πίσω από την καμένη φωτογραφία του Αστέρη

Ο Στάθης δέχεται ένα τηλεφώνημα, στο οποίο του αναφέρουν πως εάν ξανά ασχοληθεί με την μαφία, η κόρη του θα πεθάνει. Αυτή η συνομιλία του αλλάζει όλη τη ζωή και μετανιώνει σε κλάσματα του δευτερολέπτου για τις έρευνες που ξεκίνησε.

Ο Γιώργης υπόσχεται στον Στάθη πως η κόρη του δε θα πάθει κακό, στην γη της ελιάς. Οι δυο τους ενώνονται για καλό σκοπό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *