Η Γη της Ελιάς: Η νέα γυναίκα στη Μάνη που εξαπατά την Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Η νέα γυναίκα στη Μάνη που εξαπατά την ΧάιδωΗ Χάιδω θα δεχτεί μία επίσκεψη από το παρελθόν. Η Κατερίνα, μια νεαρή κοπέλα, φίλη της κόρης της, θα εμφανιστεί στην γη της ελιάς από το πουθενά, αναστατώνοντας τις ζωές όλων. Μία κοπέλα πονεμένη που έχει ανάγκη για βοήθεια…  Η Γη της Ελιάς: Η νέα γυναίκα στη Μάνη που εξαπατά την Χάιδω

Ο θάνατος της Στέλλας δε συγκλόνισε μόνο την οικογένειά της, αλλά και τους φίλους της. Η Κατερίνα ήταν η κολλητή της φίλη, το κορίτσι που πάντοτε έτρεχε η κόρη της Χάιδως για να μοιραστεί τις ανησυχίες της..

Διαβάστε Επίσης  Αγάπη Παράνομη Spoiler: Η Διαμάντω ορμά να σκοτώσει την Χρυσαυγή

Η Κατερίνα έρχεται στην γη της ελιάς, θέλοντας να συναντήσει την μητέρα της κολλητής της. Σύμφωνα με την Μαρία Μεταξητινού στο TV24, την Κατερίνα θα υποδυθεί η νεαρή ηθοποιός Ελισάβετ Γιαννακού.

Η φίλη της Στέλλας αγκαλιάζει σφιχτά την Χάιδω και της εκμυστηρεύεται ένα σοβαρό πρόβλημα. Της αναφέρει πως πάσχει από ένα σπάνιο πρόβλημα υγείας, το οποίο κινδυνεύει να της αφαιρέσει τη ζωή. Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει, είναι ένα μεγάλο χειρουργείο..

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ένα πανάκριβο δώρο σοκάρει την Ευγενία

Η Γη της Ελιάς: Η νέα γυναίκα στη Μάνη που εξαπατά την Χάιδω

Η Χάιδω, ευαισθητοποιημένη από τέτοια ζητήματα, πάσχει να μαζέψει χρήματα για να την σώσει. Ξεσηκώνει όλο το χωριό και όλους τους εύπορους συμπολίτες της, κάνει έρανο, παλεύει να συγκεντρώσει το ποσό. Η Κατερίνα της δείχνει πόσο την ευγνωμονεί… Η Γη της Ελιάς: Η νέα γυναίκα στη Μάνη που εξαπατά την Χάιδω

Βέβαια, δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Η Κατερίνα δεν έχει καλό σκοπό στην γη της ελιάς… Όταν η Χάιδω μάθει την αλήθεια, θα είναι πολύ αργά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *