Παράδεισος Κυριών: Ο Πάρης πιάνει στα πράσα τη μάνα του με άλλον

Εκτός εαυτού θα δούμε τον Πάρη απέναντι στην Όλγα, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Ο νεαρός θα αντικρίσει με τα μάτια του κάτι που θα τον πληγώσει πολύ και θα τον βάλει σε σκέψεις, για το διαζύγιο των γονιών του.

Η Όλγα επιμένει και φέρνει σε τρομερά δύσκολη θέση τον Αποστόλη. Του ξεκαθαρίζει πως δε θέλει καμία επαφή μαζί του, με αποτέλεσμα εκείνος να βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της όμορφης Ντέπυς.

Μια μέρα, η Όλγα καλεί στο σπίτι τον Σωτήρη. Οι δυο τους έχουν ένα πολύ ρομαντικό τετ α τετ, το οποίο δεν περνά απαρατήρητο από τον Πάρη! Ο νεαρός εξοργίζεται και ρωτάει ευθέως την μητέρα του τι τρέχει.

Όσο κι αν η Όλγα προσπαθεί να του εξηγήσει, τόσο ο Πάρης θυμώνει και ξεσπά στη μητέρα του, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Ο Πάρης την κατηγορεί για το διαζύγιο με τον Αποστόλη, παρόλο που έχει μάθει τις βρωμιές του πατέρα του..

Θα επανέλθουν οι ισορροπίες στο σπιτικό τους; Ποια στάση θα κρατήσει ο Σωτήρης, απέναντι στον γιο της αγαπημένης του Όλγας; Θα δεχτεί ποτέ ο Πάρης τη σχέση της μητέρας του; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *