Σασμός: Πως συνδέεται ο ρόλος της Καλλιόπης με του Δημήτρη Αλεξανδρή;

Σασμός: Πως συνδέεται ο ρόλος της Καλλιόπης με του Δημήτρη Αλεξανδρή;Νέες και πολύ δυνατές αφίξεις αναμένεται να δούμε στον β΄ κύκλο της σειράς Σασμός, ο οποίος θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη. Νέες ιστορίες έρχονται στο φως προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε πολλούς από τους βασικούς ήρωες της σειράς. Τι σχέση έχει ο ρόλος της Καπετάνισσάς, Καλλιόπης με αυτόν που θα υποδυθεί ο Δημήτρης Αλεξανδρής στον Σασμό;

Ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων η Καλλιόπη στον Σασμό

Ο ρόλος του Δημήτρη Αλεξανδρή, του οποίου το όνομα του ήρωα δεν είναι ακόμα γνωστό, θα απασχολήσει κατά πολύ φέτος το φανατικό κοινό του Σασμού. Ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει έναν έμπορο όπλων που θα κουβαλάει πολλά μυστικά αλλά και ένα βεβαρυμμένο παρελθόν το οποίο θα ξεδιπλωθεί στην συνέχεια.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία πέφτει μαζί με το παιδί στο ποτάμι

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Τηλεόραση, θα συνδεθεί με πολλούς ήρωες της σειράς, τους οποίους μάλιστα θα βάλει και σε πολλούς μπελάδες. Η άφιξή του στο χωριό θα αναστατώσει την Καλλιόπη, η οποία κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Η Καπετάνισσα είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να σώσει τα παιδιά της με την σκέψη της να είναι συνεχώς στον Μαθιό, ο οποίος βρίσκεται στην φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο Spoiler: Βόμβα στο μοναστήρι – Ανεξέλεγκτη η Κασσιανή

Πως θα συνδεθούν αυτοί οι δυο χαρακτήρες και γιατί η Καλλιόπη θα αναστατωθεί με την έλευση αυτού του σκοτεινού άνδρα; Η συνέχεια σε λίγο καιρό στις οθόνες μας…..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *