Scrub κατά της κυτταρίτιδας πριν από την παραλία

Scrub κατά της κυτταρίτιδας πριν από την παραλίαΤο μεγαλύτερο πρόβλημα των γυναικών ακριβώς λίγο πριν βγουν στην παραλία είναι πώς θα καταπολεμήσουν άμεσα και γρήγορα την κυτταρίτιδα.  Scrub κατά της κυτταρίτιδας πριν από την παραλία

Η κυτταρίτιδα δεν κάνει διακρίσεις και εμφανίζεται ακόμη και σε γυναίκες που μπορεί να είναι υπερβολικά αδύνατες, ενώ οι πιο στρουμπουλές να μην έχουν ούτε ίχνος. Εμφανίζεται σε διάφορα σημεία του σώματος μας, όπως η κοιλιά, οι μηροί, οι γάμπες, τα μπράτσα και οι γλουτοί.

Διαβάστε Επίσης  Λάδι με δεντρολίβανο για υγιή, μακριά μαλλιά

Τι καλύτερο λοιπόν, από το να ετοιμάσετε το πιο αποτελεσματικό scrub κατά της κυτταρίτιδας με απλά υλικά που έχετε στο ντουλάπι σας!

Τι θα χρειαστείς:

2 κουταλιές της σούπας στιγμιαίο καφέ

2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας

 

Διαδικασία:

Ανακατεύεις όλα μαζί τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί ένα μίγμα που θα θυμίζει βρεγμένη άμμο. Μετά το ντους και ενώ βρίσκεσαι μέσα στην μπανιέρα, εφαρμόζεις το μίγμα με ανοδικές κυκλικές κινήσεις στα σημεία που έχεις κυτταρίτιδα (στους μηρούς, τους γλουτούς κλπ). Ξεπλένεις και συνεχίζεις με την καθιερωμένη body skincare ρουτίνα σου.

Διαβάστε Επίσης  Πώς θα κάνετε το στήθος σας να φαίνεται μεγαλύτερο

Προσοχή! Το συγκεκριμένο scrub κατά της κυτταρίτιδας λόγω της περιεκτικότητάς του σε καφέ θα λερώσει την μπανιέρα ή το ντους σου. Μην πανικοβληθείς! Το μόνο που χρειάζεσαι για να το καθαρίσεις είναι λίγη χλωρίνη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *