Σασμός – Η Καλλιόπη ομολογεί: «Εγώ σκότωσα τον Άγγελο»

Σασμός – Η Καλλιόπη ομολογεί: «Εγώ σκότωσα τον Άγγελο»Ο Άγγελος έπεσε νεκρός στο τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού» κι η Καλλιόπη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον θάνατό του. Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία, όμως, αποδείχθηκε ο Μαθιός, αφού όλες οι αποδείξεις είναι εναντίον του. Όχι μόνο είχε τσακωθεί άγρια με τον γιατρό λίγο πριν το τέλος του, αλλά τα κλειδιά του βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος.Σασμός – Η Καλλιόπη ομολογεί: «Εγώ σκότωσα τον Άγγελο»

Η Καλλιόπη βλέποντας τον γιο της να μπαίνει στη φυλακή ωρύεται και φωνάζει. Δεν μπορεί να το ξαναζήσει πάλι αυτό. Δεν μπορεί να χάσει ξανά έναν από τους γιους της. Η Καλλιόπη θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει ότι ο γιος της είναι αθώος.

Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας;

Την ίδια στιγμή, οι Ερινύες την κυνηγούν και βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην άβυσσο της ψυχής της. Το σκοτάδι την κυριεύει και μέρα με τη μέρα η κατάστασή της χειροτερεύει. Η καπετάνισσα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα όσο ο γιος της κατηγορείται για τον φόνο του Βρουλάκη.

Σασμός Spoiler: Ένας άλλος Νικηφόρος στη δεύτερη σεζόν

Είναι πεπεισμένη πως εκείνη ευθύνεται για τον θάνατο του γιατρού. Η επίθεσή της έπαιξε καθοριστικό ρόλο, αλλά το τελειωτικό χτύπημα έδωσε ο Κώστας, κάτι που δεν γνωρίζει η καπετάνισσα.

Σασμός – Η Καλλιόπη ομολογεί: «Εγώ σκότωσα τον Άγγελο»

Παίρνοντας όσο κουράγιο έχει, η Καλλιόπη πηγαίνει στην αστυνομία και ομολογεί στο Σασμό: «Εγώ σκότωσα τον Άγγελο, εμένα πρέπει να συλλάβετε. Εγώ πρέπει να τιμωρηθώ και κανείς άλλος».

Σασμός Spoiler: Επιστρέφει ο Στεφανής – Σε γυρίσματα ο Τάσος Νούσιας

 

Όλοι μένουν με ανοιχτό το στόμα, αλλά η Καλλιόπη προτιμάει να θυσιάσει την ελευθερία της, παρά ο γιος της να χάσει τη δική του για το δικό της έγκλημα. Ο Μαθιός βγαίνει σαστισμένος από τη φυλακή και στη θέση του μπαίνει η μητέρα του. Με ψηλά το κεφάλι, αλλά γεμάτο ενοχές, η Καλλιόπη μπαίνει στο κελί. Τότε, τα βάσανα ξεκινούν!  Σασμός – Η Καλλιόπη ομολογεί: «Εγώ σκότωσα τον Άγγελο»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *