Γιάννης Τσιμιτσέλης- Βάσω Λασκαράκη: Θα παίξουν μαζί σε νέα σειρά την ερχόμενη σεζόν!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη θα πρωταγωνιστήσουν μαζί σε νέα σειρά του Mega την ερχόμενη σεζόν, η οποία κι θα έχει τον τίτλο “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη”.  Γιάννης Τσιμιτσέλης- Βάσω Λασκαράκη: Θα παίξουν μαζί σε νέα σειρά την ερχόμενη σεζόν!

Ύστερα από την μεγάλη επιτυχία που είχε η προηγούμενή τους σειρά “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”, το αχτύπητο δίδυμο της επιτυχίας, Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, ετοιομάζουν κάτι καινούργιο, που θα “ταράξει τα νερά”.

Η νέα τηλεοπτική σειρά, η οποία και θα προβληθεί το φθινόπωρο μέσα από την συχνότητα του MEGA έχει τον τίτλο “Μαίρη, Μάιρη, Μαίρη” και τα γυρισματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι ανήκουν στη Βάσω Λασκαράκη, την Κατερίνα Ζαρίφη και την Νίκη Λάμη. Μέσα στους ρόλους θα είναι και εκείνος του Γιάννη Τσιμιτσέλη, με το ζευγάρι να εμφανίζεται ξανά στην τηλεόραση, λίγα χρόνια μετά από τον οριστικό χωρισμό τους.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρίνος στο τελευταίο επεισόδιο κάνει τη μεγάλη ανατροπή

Βέβαια, οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές, μιας και προτεραιότητά τους αποτελεί η κόρη τους, Εύα και άλλωστε έχουν προχωρήσει εδώ και καιρό τη ζωή τους, εκείνη με τον Λευτέρη Σουλτάτο και εκείνος με τη Κατερίνα Γερονικολού.

«Με τη Βάσω είναι καλή η σχέση μας. Αλλά πάντα λειτουργούσαμε και οι δύο σε σχέση με το καλό της μικρής. Για αυτό. Στον γάμο της δε με είχε καλέσει. Δε μπορούσα να πάω, ήμουν στη Γαλλία τότε. Είπαμε σουηδικό μοντέλο, μην το παρακάνουμε κιόλας» είχε δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η πρώτη κλοπή της Ειρήνης στην Μάνη είναι γεγονός

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *