Σασμός: Βάφεται με αίμα το χέρι της Καλλιόπης;

Σασμός: Βάφεται με αίμα το χέρι της Καλλιόπης;H Μαρία Τζομπανάκη έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό ως Καλλιόπη στον Σασμό. Θα βαφτεί άραγε το χέρι της με αίμα και ποιες αλλαγές ακόμα θα δούμε στην 2η σεζόν;

Σχεδόν σαράντα χρόνια μετά το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην σειρά της ΕΡΤ, Το Γυμνό Κορίτσι, η Μαρία Τομπανάκη συνεχίζει να μαγεύει το κοινό με τις ερμηνείες της.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και την Χρύσα Παχούμη, όπου όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκε στην συνέχεια του Σασμού. Θα έφτανε μέχρι το έγκλημα η Μαρία Τζομπανάκη για χάρη του Μαθιού; «Για χάρη και των δύο παιδιών της. Και για το θάνατο του άντρα της, του μόνου άντρα που αγάπησε. Η Καλλιόπη κλείδωσε την πόρτα της όταν τον έχασε και έβαλε μαύρα, μαντίλι και ρούχα, για πάντα. Απόλυτη σε όλα

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο Χρηστίδης αποκαλύπτει την αλήθεια στην Αμαλία

«Θα μεγαλουργήσουν πολλοί από τους ρόλους! Υπάρχουν συνάδελφοι, οι οποίοι εκτός από την εκτίμηση μου για αυτούς, τους αγαπώ και ως ανθρώπους! Πρώτος πρώτος ο Δημήτρης Λάλος. Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αγαπημένο πλάσμα και μοναδική ως Βασιλική. Τα νέα παιδία είναι όλα ένας κι ένας».

 

Τηρεί με ευλάβεια τις αρχές της και τη δική της δικαιοσύνη, “το αίμα ζητά αίμα”;

«Η Καλλιόπη θα σκότωνε για την οικογένειά της μόνο. Πιστεύει πως “το αίμα ζητά αίμα”, ειδικά αν είναι ανθρώπου δικού της. Καταλαβαίνει αυτή τη δικαιοσύνη. Με αυτήν ανατράφηκε κι αυτήν τιμά και προστατεύει. Μόνο για τα παιδιά της, για τη ζωή τους και την ευημερία τους, θα έκανε πέρα τα πιστεύω της».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα λυγίζει και του αποκαλύπτει ότι…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *