Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7/2022, πως επηρεάζει το ζώδιό σου

 

Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7/2022, πως επηρεάζει το ζώδιό σου

Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7/2022, πως επηρεάζει το ζώδιό σου

 

Αναλαμβάνετε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας, λαμβάνετε ανταμοιβές για τις επαγγελματικές σας προσπάθειες στις 13 Ιουλίου 2022 χάρη στην Πανσέληνο στο εργατικό και φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερου.

Γίνεστε πιο οργανωτικοί και πρακτικοί, καταφέρνετε να εξισορροπήσετε την οικογενειακή με την επαγγελματική σας ζωή μέσα από τη λογική σκέψη σας και τον πρακτικό τρόπο αντίληψης των πραγμάτων. Δημιουργείτε ευνοϊκότερες συνθήκες στην εργασία σας, λαμβάνετε επευφημίες για ένα έργο σας, έρχονται στο φως τα μεγάλα όνειρά σας.

Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

 

Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7/2022, πως επηρεάζει το ζώδιό σου

 

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε σε ένα σημαντικό σημείο καμπής στην πορεία της καριέρας σας, χάρη στην Πανσέληνο που φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της επιτυχίας. Προετοιμαστείτε για μια επαγγελματική αλλαγή που υπέβοσκε τους τελευταίους έξι μήνες και η οποία ενδεχομένως να αφορά μια νέα ηγετική θέση ή ακόμα να αφήσετε την υπάρχουσα εργασία σας για μια άλλη, με πιο σταθερή επαγγελματική πορεία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Πανσέληνο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, νιώθετε πιο αυθόρμητοι και αισιόδοξοι, θέλετε να επεκταθείτε και να δημιουργήσετε κάτι μεγάλο. Ίσως ένα ταξίδι σας δώσει το έναυσμα για τη δημιουργία μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας ή απλά αναγνωρίζονται οι δυνατότητές σας διαμέσου ενός έργου σας. Έχετε τώρα ευγενή οράματα, πίστη στον εαυτό σας και την τάση για προβολή και αναγνώριση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε ένα έντονο συναισθηματικό δέσιμο με τον αγαπημένο σας ή κάποιος/α έρχεται πιο κοντά σας χάρη στην Πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας. Τώρα έρχονται στο φως πολλά και έντονα συναισθήματα, τα οποία προηγουμένως δεν μπορούσατε να τα εκφράσετε και ήταν κρυμμένα. Ίσως ακόμα αυτή η Πανσέληνος να σας προσφέρει μια συναρπαστική, επικερδή επιχειρηματική συνεργασία

Διαβάστε Επίσης  Φίλοι μετά το χωρισμό; Ποια ζώδια το εννοούν

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα σταθερή σχέση ή συνεργασία έρχεται στη ζωή σας, χάρη στην Πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών. Τώρα εκδηλώνεστε περισσότερο συναισθηματικά στον αγαπημένο σας ή βάζετε τέλος σε κάποιες αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος ή ακόμα και σε κάποια οικεία σχέση σας. Εάν υπήρχαν διαμάχες στο δεσμό σας, θα θελήσετε τώρα να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

 

ΛΕΩΝ

Βάζετε σύστημα και οργάνωση στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας, χάρη στην Πανσέληνο στον έκτο οίκο σας, των συστημάτων και της εργασίας. Είστε τώρα πιο αποδοτικοί και αποτελεσματικοί στην εργασία σας, ίσως λάβετε αναγνώριση από κάποια άτομα στην εργασία σας χάρη στις οργανωτικές σας ικανότητες. Ή ίσως ενταχθείτε σε ένα γυμναστήριο ή υιοθετήσετε πιο υγιείς διατροφικές συνήθειες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτα και πάθος φέρνει στο φως η Πανσέληνος στον πέμπτο οίκο σας, του πάθους και της δημιουργικότητας. Κάτω από αυτή τη σεληνιακή λάμψη, θα μπορούσατε να παρασυρθείτε από έντονες ερωτικές στιγμές, εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας. Ίσως επίσης προβάλετε ένα δημιουργικό έργο σας ή κάνετε μια επαγγελματική παρουσίαση, η οποία θα έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και σας προτρέπει σε μια μετακίνηση, μια εγκυμοσύνη ή μια αλλαγή στην οικογενειακή σας ζωή. Κάποιος από τους γονείς σας ή το παιδί σας ή ένας στενός συγγενής σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας τώρα. Νιώθετε μια έντονη νοσταλγία, αναπολείτε το παρελθόν και ίσως συναντήσετε άτομα που έχετε να δείτε καιρό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα ταξίδι σας ανανεώνει ψυχικά και διανοητικά χάρη στην Πανσέληνο στο τρίτο οίκο σας, των ταξιδιών και της επικοινωνίας. Τώρα τολμάτε να εκφέρετε τις ιδέες και τις απόψεις σας, γίνεστε χρήσιμοι με τις ιδέες σας στο επαγγελματικό περιβάλλον σας. Φροντίστε όμως πριν ξεκινήσετε οποιεσδήποτε σημαντικές συνομιλίες, να μην προβάλλετε επιτακτικά και εγωιστικά τις δικές σας ιδέες στους άλλους.

Διαβάστε Επίσης  Μάιος 2021: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικεντρώνεστε στο πώς να αυξήσετε τα χρήματά σας και να είναι όλα καλά στη δουλειά σας, χάρη στην Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, της εργασίας και των χρημάτων. Μια νέα ηγετική θέση στη σταδιοδρομία σας, σας χαρίζει οικονομική άνοδο ή μπορεί να λάβετε απροσδόκητα μετρητά. Μπορεί επίσης να γνωρίσετε άτομα που ενστερνίζονται τις αξίες σας και σας βοηθούν στην επαγγελματική σας πορεία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, προβάλετε τα χαρίσματά σας και τις ικανότητές σας σε όλον τον κόσμο. Ένας μεγάλος στόχος που ήταν ήδη υπό εξέλιξη, κορυφώνεται τώρα ή δημιουργείται μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας, όπως μια αλλαγή στην εργασία, στη σχέση σας ή ακόμη και στην εμφάνισή σας. Συνειδητοποιείτε ότι χρειάζεται να εκφράσετε περισσότερο τον εαυτό σας για να πάρετε αυτά που θέλετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μυστικές και κρυφές καταστάσεις έρχονται στο προσκήνιο κάτω από το φως της Πανσελήνου στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας. Αν παλεύατε εδώ και καιρό με συγκεχυμένες καταστάσεις και ομιχλώδη πρόσωπα, τώρα τα πάντα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Είστε πιο διαισθητικοί και διορατικοί προς όφελος του εαυτού σας και βάζετε τέλος σε σχέσεις που απομυζούν την ενέργειά σας και σας εκμεταλλεύονται.

 

ΙΧΘΥΣ

Με την Πανσέληνο στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής εργασίας και της φιλίας, θα συνειδητοποιήσετε ποιοι είναι οι πραγματικοί και ποιοι οι ψεύτικοι φίλοι σας. Τώρα κάνετε νέες γνωριμίες και φίλους, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας πορεία. Το φεγγάρι σας ανοίγει την πόρτα για να βρείτε μια νέα και ισχυρή ομάδα, η οποία μιλάει στα ιδανικά και τις αξίες σας.

 

Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7/2022, πως επηρεάζει το ζώδιό σου

Πηγή: zwdiasimera

loveletters.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *