Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα μπαίνει εμπόδιο σε Αλέξη και Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα μπαίνει εμπόδιο σε Αλέξη και ΜυρτάληΈνα νέο ερωτικό ειδύλλιο φουντώνει, βάζοντας σε σκέψεις τους πρωταγωνιστές της σειράς. Η Μυρτάλη και ο Αλέξης ανταλλάζουν ένα παθιασμένο φιλί και παραδίνονται στη δίνη του έρωτα, χωρίς να ξέρουν ότι η Μαργαρίτα καραδοκεί, στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα μπαίνει εμπόδιο σε Αλέξη και Μυρτάλη

Μόλις αντίκρισε τον γιο της να φιλάει την κόρη του Ιπποκράτη, σάστισε. Αυτό το κορίτσι στάθηκε η αφορμή για να χάσει τελείως το μυαλό του! Αν το πάθος τους φουντώσει, τότε ο εφιάλτης ξεκινά…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ποιος είναι ο γιος του Ιάκωβου; Όλη η αλήθεια

Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου. Ο Αλέξης θα κολλήσει ακόμη περισσότερο, η Μυρτάλη θα κρατά αποστάσεις και η Μαργαρίτα θα τρέχει να προλάβει τα χειρότερα, στην γη της ελιάς.

 

Θέλοντας να προστατεύσει τον γιο της, του απαγορεύει να έχει πάρε δώσε με την Βρεττάκου, όσο κι αν εκείνος επιμένει. Του ξεκαθαρίζει πως υποσχέθηκε να την υπακούει, χωρίς πείσματα κι εντάσεις.

Έτσι, ο Αλέξης προσεγγίζει την Μυρτάλη κρυφά, εκμεταλλευόμενος την ανησυχία της Μαργαρίτας για την Αθηνά. Όσο εκείνη είναι απασχολημένη με τη δίκη της ξαδέλφης της, ο Αλέξης ξεπερνάει κάθε όριο με την Μυρτάλη… Βέβαια, αυτό θα έχει τρομακτικές συνέπειες.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ποιος είναι ο άνθρωπος που στριμώχνει τον Μαθιό για την αλήθεια

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *