Κόκκινο Ποτάμι: Το πρώτο τρέιλερ της συνέχειας κυκλοφόρησε

Κόκκινο Ποτάμι: Το πρώτο τρέιλερ της συνέχειας κυκλοφόρησε

H ιστορική δραματική σειρά που καθήλωσε τους τηλεθεατές επιστρέφει. Το «Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια» από το φθινόπωρο έρχεται ξανά στο Open, παρουσιάζοντας αυτή τη φορά τα ιστορικά γεγονότα που συγκλόνισαν τον Ελληνισμό κατά το διάστημα 1919-1923. Αργά χθες το βράδυ βγήκε στον αέρα μέσα από τη συχνότητα του OPEN το πρώτο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της πολύ επιτυχημένης σειράς, Το κόκκινο Ποτάμι.Κόκκινο Ποτάμι: Το πρώτο τρέιλερ της συνέχειας κυκλοφόρησε

Η πολυσυζητημένη συνέχεια της ιστορίας έρχεται με καταιγιστικές εξελίξεις που θα συνεπάρουν, γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και νέους χαρακτήρες, μέσα από τους οποίους θα γίνουμε μάρτυρες πραγματικών ιστορικών γεγονότων και μνημών και του καταλυτικού τρόπου με τον οποίο επιδρούν στις ζωές τους.

Κόκκινο Ποτάμι: Η νέα υπόθεση και το τρέιλερ

Η ιστορία του νέου κύκλου θα ξεκινήσει από εκεί που την αφήσαμε. Η Ιφιγένεια προσπαθεί να βρει τον Μίλτο, μη γνωρίζοντας πως ο αγαπημένος της έχει σκοτωθεί. Φτάνει στη Θεσσαλονίκη και εκεί συναντά τον Δημοσθένη Μαντά, τον γιατρό που θα προσπαθήσει να σώσει το παιδί της και θα τη βοηθήσει στην αναζήτησή της για τον Μίλτο στα βάθη της Τουρκίας. Παράλληλα με την περιπέτεια της Ιφιγένειας και του Δημοσθένη και την εξέλιξη της σχέσης τους, παρακολουθούμε ιστορίες προσφύγων και πώς αλλάζει η ζωή τους από τη μία στιγμή στην άλλη εξαιτίας των διεθνών συμφερόντων της εποχής. Όλη η πλοκή διαδραματίζεται με φόντο τα ιστορικά γεγονότα που συγκλόνισαν τον Ελληνισμό κατά το διάστημα 1919-1923.

Διαβάστε Επίσης  «Παράδεισος των κυριών» – Πέμπτη: Η Πολυξένη έρχεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη αποκάλυψη

 

Η συνέχεια του «Κόκκινου Ποταμιού» θα εξελιχθεί σε τρεις θεματικούς κύκλους, με παράλληλες ιστορίες που εκτυλίσσονται στην Ελλάδα, στην Τουρκία, στον Πόντο, και φυσικά στη Σμύρνη, όπου θα «βιώσουμε» ξανά την απελπιστική καταστροφή της το 1922.

Οι συντελεστές – Ηθοποιοί της σειράς

Η σκηνοθεσία είναι του Μανούσου Μανουσάκη ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Σταύρος Αβδούλος και Ειρήνη Ριτσώνη.

Κόκκινο Ποτάμι: Το πρώτο τρέιλερ της συνέχειας κυκλοφόρησε

Κόκκινο Ποτάμι: Το συγκλονιστικό τρέιλερ της συνέχειας κυκλοφόρησε
Πρωταγωνιστούν: Αναστασία Παντούση, Όμηρος Πουλάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Σωτήρης Χατζάκης, Φίλιππος Σοφιανός, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Άννα Μάγκου, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαριάνθη Σοντάκη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Λάμπρος Κτεναβός, Πέρης Μιχαηλίδης,Μιχάλης Μαρκάτης, Μαρία Παπαφωτίου, Ηρώ Μουκίου, Τάσος Σωτηράκης, Πέτρος Ξεκούκης, Εύα Σιμάτου, Μανταλένα Παπαδάτου, Σταμάτης Τζελέπης, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Φωτίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Μανώλης Κλωνάρης, Τάκης Σακελλαρίου, Παυλίνα Ζάχρα, Παύλος Κουρτίδης, Μαριάννα Κιμούλη, Γιώργος Χαλεπλής, Μαίρη Χήναρη, Γιώργος Ματαράγκας, Γιάννης Ίτσιος κ.α.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο γιος σου πήγε να με σκοτώσει – Η Φιλαρέτη σε σοκ

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *