Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία περιμένει το παιδί του Φάνη

 

Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία περιμένει το παιδί του Φάνη

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Έρωτας φυγάς!Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία περιμένει το παιδί του Φάνη

 

Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος ετοιμάζονται και πάλι να το σκάσουν και αυτή τη φορά πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν.

Όμως υπολογίζουν χωρίς την… Ευγενία που πλέκει τον ιστό της για να κρατήσει τον άντρα της δέσμιό της.

Όλα δείχνουν πως τίποτα δεν μπορεί πια να χωρίσει τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα που έχουν αποκτήσει συμμάχους, σύμφωνα με το TiVi Σιριαλ, οι οποίοι υπόσχονται να τους βοηθήσουν να ζήσουν μακριά από το Κιάρι μια ζωή ευτυχισμένη, όπως το αξίζουν.

Ωστόσο το σχέδιο του ζευγαριού πέφτει στην αντίληψη της Ευγενίας που έχει ορκιστεί αυτοί οι δύο να μην είναι ποτέ μαζί. Προκειμένου λοιπόν να αναγκάσει τον Μάρκο να μείνει κοντά της βάζει μπροστά ένα νέο σχέδιο.

Στο νοσοκομείο βρίσκει τις εξετάσεις μιας εγκύου και τις πλαστογραφεί με το όνομά της. Στη συνέχεια συνταγογραφεί όλα όσα χρειάζεται να λαμβάνει μια εγκυμονούσα.

Ο μεγάλος της στόχος είναι η Αλεξάνδρα. Την παρακολουθεί και όταν η κοπέλα μπαίνει στο φαρμακείο, μπαίνει κι εκείνη με τη σειρά της δήθεν ως τυχαία συνάντηση, και δίνει τη λίστα στον φαρμακοποιό.

«Δική σας είναι; Συγχαρητήρια. Με το καλό ο απόγονος», της λέει ο φαρμακοποιός και εκείνη τού απαντάει με στόμφο για να ακούσει η Αλεξάνδρα:

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα προσπαθεί να βγάλει τον Ιάσονα από την φυλακή

«Ευχαριστούμε πολύ. Θα θέλαμε να είναι κορίτσι για να έχει ο Στεφανάκος μας μια αδελφούλα». Η Αλεξάνδρα φεύγει με δάκρυα στα μάτια και βρίσκει τον Μάρκο.

«Μου ζητάς να φύγουμε μαζί και μου λες ότι είναι η γυναίκα της ζωής σου ενώ η Ευγενία είναι έγκυος;». Εκείνος μένει στήλη άλατος. «Τι; Σου ορκίζομαι δεν την έχω αγγίζει», τη διαβεβαιώνει, αλλά δεν τον πιστεύει.

Ο Μάρκος μαινόμενος πηγαίνει στο σπίτι. Εκεί είναι η Νότα, ο Στέφανος, ο Φάνης και φυσικά η Ευγενία. Εκείνος, χωρίς να υπολογίσει κανέναν της φωνάζει:

«Πώς τόλμησες να πεις τέτοιο ψέμα, ότι είσαι έγκυος; Τι παιχνίδι παίζεις πάλι; Αφού ξέρουμε καλά και οι δύο ότι δεν σε έχω αγγίξει από τότε που γεννήθηκε ο γιος μας».

Εκείνη αιφνιδιάζεται γιατί δεν περίμενε αυτή την αντίδραση μπροστά σε όλους, αλλά βρίσκει την αυτοκυριαρχία της και του απαντάει ότι δεν θυμάται πως πλάγιασαν μαζί γιατί ήταν μεθυσμένος εκείνο το βράδυ. Αφού υποκρίνεται τη θιγμένη με όσα εκτυλίσσονται, φεύγει με τη θεία της, τη Νότα.

Ο Στέφανος λέει με τη σειρά του στον Μάρκο ότι μπορεί όντως να είχε πιει και να μην θυμάται τι έγινε. Μάλιστα του εξηγεί πως είδε με τα μάτια του τις εξετάσεις της. Όμως και ο Μάρκος επιμένει ότι θυμάται τα πάντα και πως όσα λέει είναι ψέματα: «Θυμάμαι πολύ καλά τι κάνω».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η πρώτη γνωριμία Γεράσιμου και Μαργαρίτας

Ο Φάνης και η Ευγενία το τελευταίο διάστημα κάνουν πολύ παρέα σε βαθμό παρεξηγήσεως από τους κατοίκους της περιοχής, που τους κουτσομπολεύουν, αν και δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ τους.

Ένας ντόπιος όμως που εμπλέκεται σ’ ένα καβγά με τον Μάρκο του φωνάζει: «Άντε να μαζέψεις τα ρεζιλίκια σου πρώτα. Όλη η Μεσσήνη ξέρει ότι η γυναίκα σου τραβιέται με τον Φάνη, τον ανιψιό του Παράσχου».

Ο Μάρκος τότε αρχίζει να κάνει διάφορα σενάρια και βγάζει το συμπέρασμα ότι το παιδί που κυοφορεί η Ευγενία δεν είναι δικό του αλλά του Φάνη. Πάει και τον βρίσκει έξαλλος και τον απειλεί με όπλο:

«Πλάγιασες με την Ευγενία και πάτε να μου φορτώσετε το παιδί; Όλη η περιοχή σας κουβεντιάζει. Με έχετε ξεφτιλίσει». Εκείνος αρνείται τα πάντα. «Τι είναι αυτά που λες; Σου ορκίζομαι δεν έχει γίνει τίποτα μεταξύ μας», του λέει τρέμοντας.

Εκείνη την ώρα μπαίνει η Ευγενία και βλέποντας την σκηνή φωνάζει: «Μην του κάνεις κακό. Αλήθεια σου λέει. Σου είπα ψέματα. Δεν είμαι έγκυος».

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *