Η Γη της Ελιάς: Ο δεύτερος κύκλος ξεκινάει με γάμο και χαρές

Η Γη της Ελιάς: Ο δεύτερος κύκλος ξεκινάει με γάμο και χαρέςΜε γάμο τελείωσε η σειρά, με γάμο θα ξεκινήσει. Ένα αγαπημένο ζευγάρι στη «Γη της Ελιάς» αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στον δεύτερο κύκλο κι έτσι θα δούμε έναν πολυαναμενόμενο γάμο και πανηγύρια. Άλλωστε, ύστερα από τόσες τραγωδίες, αξίζει οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές να δουν και μία άσπρη μέρα.Η Γη της Ελιάς: Ο δεύτερος κύκλος ξεκινάει με γάμο και χαρές

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάνος και η Μαρίνα ετοιμάζονται να κάνουν ένα λαμπερό θρησκευτικό γάμο. Το ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο, αλλά θέλουν να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα και να δώσουν τους λόγους τους ενώπιον του θεού και των αγαπημένων τους.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών – Η μεγάλη επιστροφή: Όλα όσα θα δούμε

Ο λόγος, όμως, που θέλουν να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο δεν είναι μόνο για να σφραγίσουν και πνευματικά την αγάπη τους, αλλά διότι θέλουν να υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική.

Το ζευγάρι που παντρεύεται στον δεύτερο κύκλο

Η κόρη της Αντιγόνης υποφέρει στο ίδρυμα που πήγε μετά το θάνατο της θετής της μητέρας, της Φανής, κι οι Βρεττάκοι θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν στην οικογένεια το μικρό κορίτσι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία πηγαίνει ρούχα της στο σπίτι του Αποστόλη

Έτσι, ο Μάνος και η Μαρίνα θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να διεκδικήσουν την Αγγελική. Οιωνός για τον γάμο που έρχεται στον δεύτερο κύκλο στη «Γη της Ελιάς» ήταν φυσικά και η ανθοδέσμη που έπιασε η Μαρίνα στον γάμο της Βασιλικής!Η Γη της Ελιάς: Ο δεύτερος κύκλος ξεκινάει με γάμο και χαρές

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *