Σασμός: Η Αργυρώ εξιστορεί το παρελθόν της στον Σταύρο

Σασμός: Η Αργυρώ εξιστορεί το παρελθόν της στον Σταύρο

Η Αργυρώ, στο «Σασμό», ταξιδεύει για μία νέα ζωή στα Γιάννενα, όπου θα βρει έναν νέο άνθρωπο να της φτιάξει τη διάθεση, τον Σταύρο. Όλα αναμένεται να αλλάξουν για την τραγική ηρωίδα, η οποία έχει πολύ πόνο μέσα στην καρδιά της. Σασμός: Η Αργυρώ εξιστορεί το παρελθόν της στον Σταύρο

Η Αργυρώ έχει πληγώσει κι έχει πληγωθεί. Έχει ένα παρελθόν που είναι βαμμένο στο αίμα. Ένα σκοτεινό παρελθόν που τη βυθίζει ακόμη πιο πολύ στις σκέψεις και τις ενοχές. Η δολοφονία του πατέρα της ήταν μόνο η αρχή για τη δύσκολη ζωή που έμελλε να βιώσει.

Διαβάστε Επίσης  Η τελευταία ώρα επεισόδια 36-37-38-39-40: Ποιός παρακολουθεί την Κάτια;

Τα χτυπήματα ήταν απανωτά και εκεί που γνώρισε μία ευτυχία, αμέσως προσγειώθηκε απότομα στην πραγματικότητα. Όχι μόνο αγάπησε τον γιο του φονιά του πατέρα της, αλλά αυτός ο άνθρωπος έγινε ο φονιάς του αδερφού της.

Παρόλο που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, βρήκε το κουράγιο να συνεχίσει τη ζωή της. Η μητέρα της φρόντισε να την πάρει μακριά από την Κρήτη, όπου εκεί είναι όλες οι πληγές ανοιχτές. Τώρα στα Γιάννενα ελπίζουν για ένα καλύτερο αύριο.

Το ουράνιο τόξο δε θα αργήσει να έρθει μετά την καταιγίδα. Η Αργυρώ γνωρίζει στη συνέχεια του «Σασμού», τον Σταύρο. Έναν ήρεμο χαρακτήρα, γοητευτικό, που θα της σταθεί και θα την υποστηρίξει.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: Η Μαρία Γεωργιάδου μιλά για τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ

Η Αργυρώ θα του εμπιστευτεί το παρελθόν της κι ο Σταύρος θα τη στηρίξει και θα της δώσει την αγάπη που τόσο πολύ χρειάζεται.

Οι δύο χαρακτήρες θα έρθουν κοντά. Η Αργυρώ θα βρει μία συντροφιά κι έναν άνθρωπο να γείρει το κορμί της και να την υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες. Πόσο, όμως, θα κρατήσει αυτή η χαρά;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *