Άγρια Γη: Η Μαρία Γεωργιάδου μιλά για τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ

Άγρια Γη: Η Μαρία Γεωργιάδου μιλά για τη νέα σειρά του ΣΚΑΙΗ Μαρία Γεωργιάδου, η αγαπημένη ηθοποιός και σεναριογράφος, υπογράφει τη νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΙ με τίτλο “Άγρια Γη”, που έρχεται τη νέα σεζόν, για να μας ταξιδέψει.

Από τον τίτλο και μόνο, φαίνεται πως η σειρά αυτή πραγματεύεται το κομμάτι της σκληρής ελληνικής γης. Ένα παιδί μεγάλωσε σε ένα κτήμα, το οποίο του ανήκε. Μια απαγωγή του στέρησε οικογένεια, περιουσία, τον τόπο του. Το ανάγκασε να κρυφτεί πίσω από μια ψεύτικη ταυτότητα, για να επιβιώσει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω μπλέκει με έναν γοητευτικό αλλά παντρεμένο άνδρα

Σαν χαρακτήρας κάνει πράγματα που δε θα έκανε ποτέ, γίνεται ίδιος με τους ανθρώπους που καταδιώκει. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα δούμε τους ηθοποιούς: Ζέτα Δούκα, Σόφη Ζαννίνου, Στράτος Τζώρτζογλου, Γιώργος Κοσκορέλλος, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Θανάσης Πατριαρχέας, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Στέφανος Μιχαήλ, Νίκος Αρβανίτης, Ελένα Μαρσίδου, Νικολέττα Βλαβιανού, Χριστόδουλος Στυλιανού και Μαρία Ζορμπά.

Η συνεργασία με τον Στράτο Τζώρτζογλου

Η Μαρία Γεωργιάδου μιλά για τη συνεργασία της με τον Στράτο Τζώρτζογλου, τον πρώην σύζυγό της. Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι ένας ηθοποιός που θα παίξει έναν καλό ρόλο και του εύχομαι καλή επιτυχία, όπως και σε όλους τους ηθοποιούς μας». Όπως ξεκαθάρισε και η ίδια, έχει προχωρήσει τη ζωή της και δεν δίνει πια σημασία στα σχόλια του κόσμου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ποια μέρα κάνει Πρεμιέρα ο Γ’ Κύκλος;

Σχετικά με τη σειρά “Άγρια Γη”, το σενάριο έχει επιμεληθεί η Μαρία Γεωργιάδου ενώ την σκηνοθεσία ο Χάρης Μαζαράκης. Όσον αφορά την συγκλονιστική υπόθεση, αυτή ξεκινά περίπου τριάντα χρόνια νωρίτερα… Αναμένεται να προβληθεί τη νέα σεζόν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *