Survivor-Ημιτελικός: Ο Χρήστος Δάντης τραγούδησε στην Ασημίνα Χατζηανδρέου το «Σ’ αγαπάω απλά» κι εκείνη έλιωσε!

Survivor-Ημιτελικός: Ο Χρήστος Δάντης τραγούδησε στην Ασημίνα Χατζηανδρέου το «Σ' αγαπάω απλά» κι εκείνη έλιωσε!Οι πρώην παίκτες του Survivor βρέθηκαν στο Άλσος Βεϊκου προκείμενου να στηρίξουν τους Ασημίνα Χατζηανδρέου, Στάθη Σχίζα και Άρη Σοϊλέδη που έφτασαν μέχρι το τέλος.

Εκεί βρισκόντουσαν επίσης τόσο οι οικογένειες των φιναλίστ όσο και οι σύντροφοί τους. Ανάμεσά τους ήταν και ο σύντροφος της Ασημίνας Χατζηανδρέου, Χρήστος Δάντης.

Όταν λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός του έδωσε τον λόγο ο γνωστός τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ στις κουβέντες δεν είμαι καλός! Στις κουβέντες δεν είμαι καλός αν και τελευταία η πολιτική σκέφτεται να ασχοληθεί μαζί μου, και όχι εγώ μαζί της. Εγώ ξέρω να τα λέω τραγουδιστά για να το αφιερώσω σε όλους αλλά κυρίως στην αγαπημένη μου».

Διαβάστε Επίσης  Αθηνά Οικονομάκου: Ξεκίνησε τις προετοιμασίες του θρησκευτικού της γάμου στη Μύκονο!

«Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, τι κι αν δεν το δέχεσαι, δεν έχει διαφορά… Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, ούτε να το σκέφτεσαι, να μην το λέω πια… Σ’ αγαπάω απλά» της τραγούδησε και εκείνη κυριολεκτικά «έλιωσε!».

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Δάντης είπε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Παιδιά, συγχαρητήρια σε όλους! Θα χειροκροτήσω όλους σας γιατί αυτό που κάνατε όλοι φέτος, εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω».

Διαβάστε Επίσης  Το τατουάζ: Ο δεύτερος συναρπαστικός κύκλος θα μας καθηλώσει!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *