Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή ρισκάρει την ζωή της για να σώσει την Αιμιλία

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή ρισκάρει την ζωή της για να σώσει την ΑιμιλίαΗ Αιμιλία εξαφανίζεται και πίσω από αυτή την εξαφάνιση δεν μπορεί να κρύβεται άλλος εκτός από τον Ακύλα Μεγαρίτη, ο όποιος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Η είδηση της απαγωγής σκάει σαν βόμβα στις Άγριες Μέλισσες με την Ζωή να χάνει την γη κάτω από τα πόδια της καθώς πιστεύει πως ο Ακύλας είναι ικανός να κάνει τα πάντα στην Αιμιλία, ακόμα και να την σκοτώσει.

Η Ζωή κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την Αιμιλία στις Άγριες Μέλισσες

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το μέλλον της Ιουλίας στη σειρά

Οι οικογένεια του Ακύλα τρέμει τι μπορεί να συμβεί και πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Οι προθέσεις του είναι πια γνωστές και έχει αποδείξει πως μπορεί να φτάσει στα άκρα με σκοπό να πάρει αυτό που θέλει. Η Ζωή, η Κορίνα αλλά και ο Λευτέρης κάνουν ότι μπορούν και ψάχνουν ένα τρόπο να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και να προστατευτούν από το μένος του, αφού κατά βάθος εκείνους θέλει να τιμωρήσει ο Ακύλας και όχι την Αιμιλία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Τραγικές ώρες: Το μωρό της παθαίνει…

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή ρισκάρει την ζωή της για να σώσει την Αιμιλία

Και ενώ η Ζωή παλεύει να σώσει την Αιμιλία από τα χέρια του Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες, εκείνος της κάνει μια πρόταση με αντάλλαγμα την ζωή της αδερφής της. Η Ζωή, κρυφά από όλους παίρνει το ρίσκο να ακολουθήσει τις εντολές του με σκοπό να σώσει την αδερφή της από τα χέρια του.Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή ρισκάρει την ζωή της για να σώσει την Αιμιλία

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *