Σασμός: Απόψε το μεγάλο φινάλε – Ενας γάμος βάφεται κόκκινος κι ένας θάνατος θα συνταράξει τους πάντες [βίντεο]

Σασμός: Απόψε το μεγάλο φινάλε - Ενας γάμος βάφεται κόκκινος κι ένας θάνατος θα συνταράξει τους πάντες [βίντεο]Αυλαία ρίχνει απόψε ο πρώτος κύκλος της δημοφιλούς σειράς του Alpha, “Σασμός”, και οι εξελίξεις αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Το τελευταίο επεισόδιο του “Σασμού”

Ένας γάμος βάφεται κόκκινος κι ένας θάνατος θα συνταράξει το χωριό… Η μέρα του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής φτάνει, και το γλέντι αρχίζει να στήνεται στο χωριό. Στο καφενείο γιορτάζουν τον πρόγαμο του Μαθιού.

Η Βασιλική κοιτά το νυφικό της, τα κορίτσια, Θοδώρα, Κλαίρη και Τζένη, πηγαίνουν στο σπίτι της νύφης λίγες ώρες πριν από το γάμο για να δουν το νυφικό, τις μπομπονιέρες και για να ετοιμάσει η Θοδώρα τη Βασιλική.

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ : 14-15-16-17

 

Σασμός: Απόψε το μεγάλο φινάλε - Ενας γάμος βάφεται κόκκινος κι ένας θάνατος θα συνταράξει τους πάντες [βίντεο]

 

 

Η Αργυρώ προσπαθεί να ξεπεράσει την κοροϊδία του Αστέρη απέναντι στο Σταύρο, ενώ η Μαρίνα έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη μαζί του. Ο Μανόλης, κυριευμένος από τύψεις και ενοχές, αποκαλύπτει το όνομα του δολοφόνου του Στεφανή στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο, που αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, για να πάρει εκδίκηση.

Σασμός: Απόψε το μεγάλο φινάλε - Ενας γάμος βάφεται κόκκινος κι ένας θάνατος θα συνταράξει τους πάντες [βίντεο]

Η Άσπα προσπαθεί να κάνει με τον Άγγελο μία νέα αρχή στον Άγιο Νικόλαο, ενώ όλο το χωριό διασκεδάζει στο καφενείο, ανυποψίαστο για όσα συμβαίνουν λίγα μόλις μέτρα μακρύτερα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Κατάθεση φωτιά ανατρέπει τη δίκη του Αστέρη

 

 

 

Η αποκάλυψη ενός ακόμη άγριου φονικού πέφτει σαν κεραυνός και η σύλληψη του βασικού υπόπτου, θα αλλάξει μια για πάντα τις ζωές όλων…Σασμός: Απόψε το μεγάλο φινάλε – Ενας γάμος βάφεται κόκκινος κι ένας θάνατος θα συνταράξει τους πάντες [βίντεο]

πηγή

Αφήστε μια απάντηση