Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης κυνηγά να σκοτώσει τον Κωνσταντίνο

Ο Κωνσταντίνος δείχνει ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τον Δημοσθένη, στην γη της ελιάς. Οι απάτες τους συνεχίζονται και ο Καπερνάρος δείχνει διαρκώς το σκληρό του πρόσωπο. Ο συμβολαιογράφος αντιλαμβάνεται πως δε μπορεί να τα βάλει άλλο μαζί του και απομακρύνεται…

Ο Δημοσθένης είναι αποφασισμένος να πλουτίσει από τη συγκεκριμένη ιστορία. Εκτός από τα χρήματα, όμως, τον ενδιαφέρει και η εξουσία, για αυτό και η υποψηφιότητά του ως δήμαρχος θα ταράξει τα δεδομένα στη Μάνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης ικετεύει για δανεικά – Το δολοφονικό σχέδιο

Ο Κωνσταντίνος, μόλις μάθει για τη δολοφονία του Δημήτρη, αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια του Δημοσθένη, θα ζητήσει να αποσυρθεί από το κύκλωμα, στην γη της ελιάς. Όμως, όπως έχουμε δει ως τώρα, ο Δημοσθένης δεν υπάρχει περίπτωση να το δεχτεί..


Στη δεύτερη σεζόν της σειράς, οι δυο ισχυροί άντρες θα έρθουν αντιμέτωποι. Ένας μεγάλος καυγάς θα ξεσπάσει, με τον Δημοσθένη να παίρνει την απόφασή του: Ο Κωνσταντίνος πρέπει να βγει από τη μέση, άμεσα!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αργυρώ Συγχώρα με-Ο Αστέρης κάνει την κίνηση ματ

Το ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει. Ο Δημοσθένης βάζει στόχο να τον σκοτώσει και ο Κωνσταντίνος παλεύει να γλιτώσει από τα χέρια του. Θα καταφέρει να γλιτώσει ή η Ισμήνη θα θρηνήσει τον αγαπημένο της σύντροφο;

 

πηγή