Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον της μικρής Αγγελικής στην δεύτερη σεζόν

Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον της μικρής Αγγελικής στην δεύτερη σεζόνΠολλοί αναρωτιούνται που θα δούμε την μικρή Αγγελική τη νέα σεζόν, στην γη της ελιάς. Η μικρή ηρωίδα βρίσκεται ακόμη στο ίδρυμα, σε κακή ψυχολογία. Κανείς δε μπορεί να την παρηγορήσει πραγματικά και κανείς δε μπορεί να συμπληρώσει το κενό που αισθάνεται.Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον της μικρής Αγγελικής στην δεύτερη σεζόν

Η Αντιγόνη βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Δε μπορεί να διεκδικήσει την μικρή, διότι θα έρθει αντιμέτωπη με το νόμο. Η συγκεκριμένη αγοραπωλησία βρέφους θα την οδηγήσει στο τμήμα, μαζί με την Μαρία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ποιος σώζει τον Μάνο από τα ναρκωτικά;

Έτσι, η Αντιγόνη κάνει πίσω και αναμένει τις εξελίξεις. Ο Μάνος και η Μαρίνα σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να υιοθετήσουν την μικρή, αλλά για να το καταφέρουν θα πρέπει πρώτα να παντρευτούν.


Οι μέρες περνούν και το ζευγάρι ξεκινά τις διαδικασίες. Είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα και να φέρουν στη ζωή τους την μικρή Αγγελική, στην γη της ελιάς. Και πράγματι, πετυχαίνουν τον στόχο τους.

Στη δεύτερη σεζόν, η μικρή θα βγει από το ίδρυμα και θα πάει στη Μάνη. Πλάι της θα είναι η Ντάρνα, αλλά και ο Ισίδωρος. Θα μείνει στο σπίτι του Μάνου και της Μαρίνας, αναπτύσσοντας μία ιδιαίτερη σχέση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία αγριεύει μετά τον χαμό του γιου της

Σταδιακά, η Αντιγόνη θα αρχίσει να κάνει παρέα με την κόρη της. Ο χρόνος κυλά, με αποτέλεσμα μητέρα και κόρη να έρχονται όλο και πιο κοντά. Μετανιωμένη για το λάθος της η Αντιγόνη θα πάρει την μεγάλη απόφαση να διεκδικήσει την κηδεμονία της, με κίνδυνο να φυλακιστεί. Θα τα καταφέρει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *