Αδιανόητο: Πατέρας προσπάθησε να πνίξει το παιδί του μπροστά σε κόσμο

Αδιανόητο: Πατέρας προσπάθησε να πνίξει το παιδί του μπροστά σε κόσμοΟι περαστικοί ακινητοποίησαν τον δράστη

Σοκ προκαλεί η το βίντεο στο οποίο πατέρας προσπαθεί να πνίξει το παιδί του στο κέντρο της Αθήνας.

Διερχόμενοι πολίτες όμως πρόλαβαν να σώσουν την τελευταία στιγμή το αγοράκι από τα χέρια του. Στο αποκλειστικό βίντεο του Star ένας γυμνόστηθος άνδρας κρατά στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδί.

Με μια αστραπιαία κίνηση «κλείδωσε» το σωματάκι του με το ένα του χέρι ενώ με το άλλο προσπάθησε να το πνίξει, φράζοντας το στόμα του με το χέρι.

Διαβάστε Επίσης  Υπόθεση Φλώρου: Και τώρα οι διώξεις των πλαστογράφων - Ο ένας έδωσε τη βεβαίωση και στη Βίκυ Σταμάτη

Μια γυναίκα που αντιλήφθηκε τι πάει να κάνει, προσπάθησε να τραβήξει και να σώσει το παιδί, ενώ η μητέρα του έτρεξε σε κατάσταση αλλοφροσύνης να το σώσει. Ο πατέρας του, όμως, την έσπρωξε με δύναμη.

Ευτυχώς οι περαστικοί δεν αδιαφόρησαν. Ένας άνδρας που είδε το περιστατικό πλησίασε και άρπαξε τον πατέρα, ο οποίος αντέδρασε έντονα, χωρίς να σταματήσει να σφίγγει το παιδί του.

Ακολούθησε μάχη, με τη μητέρα του αγοριού να προσπαθεί να του πάρει το παιδί. Ένας ακόμη άνδρας έτρεξε να βοηθήσει και τελικά κατάφεραν να σώσουν το παιδί.

Διαβάστε Επίσης  Πανελλαδική απεργία εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Οι περαστικοί ακινητοποίησαν τον δράστη, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος. Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο Α.Τ ομονοίας, ενώ η μητέρα με το παιδί ταξίδεψαν για την πατρίδα τους, τη Ρουμανία.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *