Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας εγκαταλείπει τον Μελέτη μόνο κι αβοήθητο

Ο Δούκας και ο Μελέτης θα βρεθούν σύντομα αντιμέτωποι, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Σεβαστός θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο στον ανιψιό του, τιμωρώντας τον έμμεσα για την πιστή του αφοσίωση στον Ακύλα Μεγαρίτη.  Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας εγκαταλείπει τον Μελέτη μόνο κι αβοήθητο

Όλα θα ξεκινήσουν από την άδικη φυλάκιση του Θανασάκη. Η πίεση θα είναι τεράστια και ο νεαρός γρήγορα θα αναθεωρήσει. Θα ζητήσει από τις αρχές να τον αφήσουν να μιλήσει, ομολογώντας πως όλα ήταν ένα κακό σχέδιο από τον Ντούνια, τον Ακύλα και τον Μελέτη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Πρόωρη Γέννα Για Τη Βασιλική!

Αυτή η αποκάλυψη θα είναι αρκετή, για να γίνουν εκ νέου συλλήψεις. Ο Ακύλας και ο Δούκας θα οδηγηθούν στη φυλακή, ενώ ο Θανασάκης θα αφεθεί ελεύθερος με αναστολή. Οι δυο τους κατηγορούνται τόσο για τους φόνους, όσο και για την απόκρυψη της αλήθειας, κατηγορώντας αθώους.

Όσο ο Μελέτης και ο Ακύλας βρίσκονται στη φυλακή, ο Δούκας ψάχνει τον τρόπο να δώσει τη χαριστική του βολή, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Μελέτης τον παρακαλάει να τον βοηθήσει, να βάλει τα μέσα του να τον βγάλει από εκεί μέσα, ο Δούκας, όμως, του ζητάει να κάνει υπομονή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία αποβάλλει και θέλει να εκδικηθεί

Την ίδια στιγμή, αρπάζει την ευκαιρία και πετάει τον Ακύλα έξω από τα σχέδια του αεροδρομίου! Το γεγονός πως φυλακίστηκε, είναι αρκετό για να δυσανασχετήσουν όλοι οι “μέτοχοι”. Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας εγκαταλείπει τον Μελέτη μόνο κι αβοήθητο

Όσο ο Μελέτης ελπίζει στη βοήθεια του Δούκα, τόσο εκείνος δείχνει να απομακρύνεται. Σύντομα οι σχέσεις τους θα χαλάσουν, με έναν νέο πόλεμο να ξεκινά ανάμεσα σε θείο και ανιψιό.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *