Σασμός Spoiler: Ο Σταύρος ζητάει διαζύγιο και φεύγει από την Κρήτη

Σασμός Spoiler: Ο Σταύρος ζητάει διαζύγιο και φεύγει από την ΚρήτηΟ Σταύρος θα κάνει πρώτος την αρχή, ζητώντας διαζύγιο από την Αργυρώ, στη σειρά Σασμός. Μετά το επιτυχημένο χειρουργείο, το χαμόγελο δεν έρχεται στην καθημερινότητά τους. Η Αργυρώ παραμένει απόμακρη και σκεπτική, διχάζοντας τον νεαρό σύντροφό της.

Όσο οι μέρες περνούν, ο Σταύρος συνειδητοποιεί ότι δε θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά της. Η Αργυρώ είναι και θα είναι ερωτευμένη με τον πρώην της, τον Αστέρη. Μάλιστα, όταν η απάτη του Αστέρη έρχεται στο φως, τίποτα δε μένει ως έχει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Άντε να δούμε τώρα τι θα τον κάνεις που δεν έχει ούτε βρακί να φορέσει

Η Αργυρώ και ο Σταύρος μαθαίνουν την αληθινή ταυτότητα του Χρήστου. Ο Σταύρος εκνευρίζεται, σε αντίθεση με την Αργυρώ, η οποία μπαίνει σε σκέψεις. Κατανοεί και αποδέχεται πως δε θα μπορέσει να μείνει μακριά από τον άνθρωπο που αγάπησε τόσο…

Ο Σταύρος, βλέποντας την Αργυρώ να απομακρύνεται όλο και περισσότερο, αποφασίζει να της ζητήσει διαζύγιο, στη σειρά Σασμός. Δεν αντέχει άλλο να καταπιέζεται, ούτε να παλεύει να την κάνει ευτυχισμένη. Συνειδητοποιεί πως η Αργυρώ δε θα γίνει ποτέ ολοκληρωτικά δική του.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Φωτογραφίες από τον γάμο Δρόσως – Κωνσταντή

Έτσι, το ζευγάρι αυτό χωρίζει άδοξα. Ο Σταύρος μαζεύει τα πράγματά του κι επιστρέφει στα Γιάννενα, πλάι στον αδελφό του. Η Αργυρώ μένει πίσω, προσπαθώντας να βάλει την καρδιά της σε μια τάξη. Θα καταφέρει να συγχωρήσει τον Αστέρη;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση