Η Γη της Ελιάς: Φωτογραφίες από τον γάμο Βασιλικής και Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς: Φωτογραφίες από τον γάμο Βασιλικής και ΦίλιππουΗ μεγάλη ημέρα έφτασε. Ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου είναι γεγονός, στην γη της ελιάς. Όλοι είναι καλεσμένοι και περιμένουν πως και πως να γιορτάσουν την μεγάλη αυτή ημέρα. Η χαρά τους δεν κρύβεται.

Η νύχτα πριν από τον γάμο κυλά ήρεμα. Η Χάιδω, η Άννα και η Ευτυχία προσπαθούν να διώξουν το άγχος της Βασιλικής, ενώ ο Λυκούργος εξηγεί στον Φίλιππο τα θετικά του γάμου. Η μεγάλη ημέρα ξημερώνει και οι ετοιμασίες κορυφώνονται.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Η Μαρίνα ορμά στον Παύλο: «Μαζέψου»

Η Γη της Ελιάς: Φωτογραφίες από τον γάμο Βασιλικής και Φίλιππου

Ο Στάθης συνοδεύει την κόρη του στην εκκλησία, πάνω σε μία άμαξα. Όπως φαίνεται, η Βασιλική όχι μόνο κατάφερε να τον πείσει να βάλει κουστούμι, αλλά και να οδηγήσει μία άμαξα. Ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι, ενώ η Αρετή τρώγεται μόνη της επειδή έχει μείνει έξω από όλα αυτά.

Η Γη της Ελιάς: Φωτογραφίες από τον γάμο Βασιλικής και Φίλιππου

Ο Φίλιππος περιμένει στην εκκλησία τη νύφη, η οποία καταφθάνει πανέμορφη, συνοδευόμενη από τον Στάθη. Το αγαπημένο ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας, καθώς ενώνονται πλέον ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ακολουθεί η βάφτιση του μωρού τους. Όταν τα μυστήρια τελειώνουν, όλοι επιστρέφουν στα σπίτια τους προκειμένου να ετοιμαστούν για το γλέντι που θα ακολουθήσει.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Γιατί η Αμαλία κρύβει την αλήθεια;

Όλοι είναι χαρούμενοι, εκτός από τον Κουράκο που περιμένει ένα τηλεφώνημα με αγωνία. Η Ευτυχία γυρίζει στο σπίτι της κι εκεί την περιμένει ο Ανέστης, ο οποίος της επιτίθεται γι’ ακόμα μία φορά.. Ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου μετατρέπεται σε θρίλερ, στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Φωτογραφίες από τον γάμο Βασιλικής και Φίλιππου

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *