Σασμός Spoiler: Το τέλος της Βασιλικής πλησιάζει

Σασμός Spoiler: Το τέλος της Βασιλικής πλησιάζειΟ Μαθιός συλλαμβάνεται και όλα αλλάζουν. Η Βασιλική καταρρέει στο τέλος της σειράς Σασμός, με τον παραμυθένιο της γάμο να καταστρέφεται, μέσα σε μια στιγμή. Κανείς δεν είναι πια σε θέση να καταλάβει τι συμβαίνει. Είναι ή δεν είναι τελικά αθώοι οι Σταματάκηδες;Σασμός Spoiler: Το τέλος της Βασιλικής πλησιάζει

Όπως όλα δείχνουν, ο Μαθιός κατηγορείται για τον φόνο του Άγγελου Βρουλάκη. Ο νεαρός γιατρός εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένος και ο μόνος με τον οποίο είχε ανοίξει παρτίδες πριν πεθάνει, ήταν ο Μαθιός.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Εξώδικο στην Ισμήνη – Σε σοκ ο Λυκούργος

Η αστυνομία περνάει χειροπέδες από τον Σταματάκη, με την Βασιλική να ουρλιάζει. Την ίδια αντίδραση θα έχει και η Καλλιόπη, η οποία θα θολώσει. Μόλις μάθει πως το παιδί της καταδικάζεται, το άγριο βλέμμα της θα στραφεί στην Βασιλική.

Πράγματι, μπορεί ο ρόλος της Βασιλικής να κράτησε περισσότερο για χάρη της σειράς Σασμός, όμως στο βιβλίο η αγαπημένη αυτή ηρωίδα έχει άσχημο τέλος. Η δεύτερη σεζόν ξεκινάει με μία αντίστροφη μέτρηση για εκείνη.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της ελιάς : Αυτή είναι ο νέος έρωτας του Κουράκου

Σασμός Spoiler: Το τέλος της Βασιλικής πλησιάζει

Η Καλλιόπη, πεπεισμένη πως όλα τα δεινά της οικογένειάς της οφείλονται στην Βασιλική, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της, με τον τρόπο που η ίδια ξέρει. Μετά από την σύλληψη του Μαθιού, όλα αλλάζουν στην ιστορία μας. Το ζευγάρι περνά από 40 κύματα, μυστικά έρχονται στο φως και αθώοι άνθρωποι κείτονται στο χώμα..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση