Η Γη της Ελιάς: «Η Αθηνά Νομικού έκανε τον φόνο του Δημήτρη»

Όπως παρακολουθήσαμε και στο χθεσινό, συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς, ο Δημήτρης έπεσε νεκρός! Λίγο μετά την επεισοδιακή συνάντησή του με την Αθηνά ο ήρωας σκοτώθηκε έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε. Οι έρευνες της αστυνομίας γύρω από τον φόνο του Δημήτρη ξεκίνησαν αμέσως στην σειρά Η Γη της Ελιάς με τον Κουράκο να είναι σίγουρος πως πίσω από τον θάνατο του Δημήτρη βρίσκεται η Αθηνά.

Τι θα δούμε σήμερα 29/6 στην Γη της Ελιάς;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Εγώ φταίω για τον θάνατο του Πέτρου»

Ο Γιώργης Κουράκος εντοπίζει τον Δημήτρη νεκρό. Το σοκ για την ήρωα, όπως παρακολουθήσαμε και χθες ήταν τεράστιο. Άλλη μια άγρια δολοφονία στην Μάνη είναι γεγονός και ο ίδιος καλείται να βάλει τα δυνατά του με σκοπό να βρει τον ένοχο. Ξεκινώντας την έρευνα, η μια αποκάλυψη φέρνει την άλλη και ο Γιώργης ανακαλύπτει πως ο Δημήτρης δεν είναι γιος της Αθηνάς, καθώς και ότι εκείνη είχε παράνομη σχέση με τον Ιάκωβο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με την μικρή Αγγελική και τον πατέρα της

Ο ίδιος αποκαλύπτει όλα όσα δεν γνωρίζει κανείς. Όλη η αλήθεια της παράνομης σχέσης τους βγαίνει στο φως και η Αθηνά μπαίνει στο στόχαστρό του. Όπως θα θα παρακολουθήσουμε και απόψε στην σειρά Η Γη της Ελιάς, ο Κουράκος λέει στους συνεργάτες του πως είναι σίγουρος πως η Αθηνά Νομικού έκανε τον φόνο. Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του; Θα την συλλάβει ή όχι; Η συγκλονιστική συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας….

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *