Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης καρφώνει τον Μαθιό για λάθος φόνο

Ο Μανόλης και ο Μαθιός θα κληθούν σε ένα τελευταίο ξεκαθάρισμα λογαριασμών, στη σειρά Σασμός. Παρόλο που ο Μαθιός του έχει ζητήσει να κάνει αυτό που πρέπει (αναφορικά με τη δολοφονία του Στεφανή), ο Μαθιός διστάζει.Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης καρφώνει τον Μαθιό για λάθος φόνο

Καθημερινά βασανίζεται από εφιάλτες, με την Κλαίρη να μη φεύγει από το πλευρό του. Η μεγάλη ημέρα του γάμου πλησιάζει και κανείς δεν είναι σε θέση για ετοιμασίες και χαρές. Ο Μαθιός είναι βυθισμένος στις σκέψεις του και τρέμει στην ιδέα πως ο μικρός τελικά θα ομολογήσει.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: φριχτά εγκλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια

Πράγματι, ο Μανόλης θα καταδώσει τον Μαθιό στη σειρά Σασμός, αλλά για άλλον λόγο. Μόλις η Άσπα εντοπίσει τον Άγγελο αιμόφυρτο στο έδαφος, θα αρχίσει να ουρλιάζει γεμάτη οργή και πόνο. Τα ουρλιαχτά της θα ακούσει ο Μανόλης, ο οποίος έχει βγάλει βόλτα τον σκύλο.

Μόλις αντικρίσει τον Άγγελο νεκρό, θα σαστίσει. Στην σκέψη πως χάνονται αθώοι άνθρωποι εξαιτίας των Σταματάκηδων, παίρνει την μεγάλη απόφαση: Θα ομολογήσει την αλήθεια για το ποιος είναι πραγματικά ο Μαθιός Σταματάκης!

Διαβάστε Επίσης  Ζακέτα να πάρεις επεισόδιο 8-9

Δίχως δεύτερη σκέψη, ο Μανόλης πηγαίνει στο τμήμα και φωνάζει στον Αντώνη πως ο Μαθιός σκότωσε τον Άγγελο, στη σειρά Σασμός. Οι αρχές τρέχουν και συλλαμβάνουν τον Μαθιό, λίγο πριν εκείνος ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Βασιλική…

Ο Μαθιός πιστεύει πως ο Μανόλης ομολόγησε τον φόνο του Στεφανή, αλλά όχι. Κατηγορείται για άλλον, πιο σκληρό κι αποτρόπαιο φόνο και κανείς δε μπορεί να τον βοηθήσει τώρα πια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *