Η Γη της Ελιάς: Το τέλος του Μάνου και της Μαρίνας στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος του Μάνου και της Μαρίνας στη σειράΟ Μάνος και η Μαρίνα θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα, στο τέλος της σειράς η γη της ελιάς. Το μεγάλο φινάλε είναι γεγονός! Η μεγάλη ανατροπή στις ζωές των πρωταγωνιστών, πλησιάζει…Η Γη της Ελιάς: Το τέλος του Μάνου και της Μαρίνας στη σειρά

Η κατάσταση στο σπίτι των Βρεττάκων είναι έκρυθμη. Κανείς δε μπορεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Η μικρή Αγγελική βρίσκεται στο ίδρυμα, μόνη κι απεγνωσμένη. Αρνείται να φάει και να παίξει με τα άλλα παιδάκια.

Ο Ισίδωρος και ο Μάνος βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα. Το ίδιο ισχύει και για την Αντιγόνη, η οποία βρίσκεται σε πολύ άσχημη θέση. Δε μπορεί να βλέπει την κόρη της έτσι, αλλά δε μπορεί να μπλέξει και με το νόμο, γιατί θα συλληφθεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η οργή του Μάρκου ρίχνει τη Μεταξία στο μπουντρούμι

Τη λύση στο τέλος της σειράς η γη της ελιάς, θα φέρουν ο Μάνος και η Μαρίνα. Το ζευγάρι θα πάρει την μεγάλη απόφαση να υιοθετήσει την μικρή Αγγελική, μεγαλώνοντας έτσι την οικογένειά τους.

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος του Μάνου και της Μαρίνας στη σειρά

Ο Ισίδωρος έχει δεχτεί την Μαρίνα ως “νύφη” του. Την ίδια στιγμή, εκείνη έχει αφήσει στην άκρη τις αρνητικές της σκέψεις και δείχνει πιο διαλλακτική στο θέμα του παιδιού. Η ιστορία της μικρής Αγγελικής την αγγίζει βαθιά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Παντρεύονται Αστέρης και Αργυρώ – Πρώτες φωτογραφίες

Ο Μάνος και η Μαρίνα αναμένεται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο, στη δεύτερη σεζόν. Θα περάσουν από διάφορα τεστ, για να δει η πρόνοια το πραγματικό τους πρόσωπο. Η Αγγελική σύντομα θα περάσει στα χέρια τους, με αποτέλεσμα να γίνεται μόνιμη κάτοικος της Μάνης.

Το φινάλε, θα βρει το ζευγάρι ενωμένο και πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *