Παππά- Φαμέλη: Τα κορίτσια του «Σασμού» πήγαν διακοπές με τα… αγόρια τους

Παππά- Φαμέλη: Τα κορίτσια του «Σασμού» πήγαν διακοπές με τα... αγόρια τους- Οι απίθανες φωτό!Η Δανάη Παππά και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, μετά από το τέλος των γυρισμάτων του Σασμού, αποφάσισαν να πάνε διακοπές, μιας και βρήκαν τον απαταίτητο χρόνο να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητά τους.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν ήταν φανταστικές και τα πρόσωπά τους μαρτυρούσαν την ευτυχία τους, μιας και “έλαμπαν”!

Η Δανάη Παππά και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια ρομαντική εξόρμηση στο Ιόνιο Πέλαγος με τους συντρόφους τους, με τους οποίους βέβαια και δηλώνουν πάρα πολύ ερωτευμένες. Η Δανάη, με τον Λάμπρο Λάζαρη μάλιστα μας έχουν συνηθίσει σε πολλά ταξίδια, αλλά και σε κοινά τους στιγμιότυπα, που αποπνέουν και ρομαντισμό. Αντίστοιχα, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη βρίσκεται σε σχέση με τον αδερφό του Αποστόλη Τότσικα, Θανάση και οι δυο τους πραγματικά ταιριάζουν πολύ και τους αρέσει να πραγματοποιούν εξορμήσεις, έτσι ώστε να ξεφέυγουν και λίγο από την καθημερινότητά τους.

Διαβάστε Επίσης  Έλα στη θέση μου: Ο Ανδρέας Σοφοκλέους επιστρέφει ζητώντας εκδίκηση

Την Κυριακή 26 Ιουνίου, τόσο ο Λάμπρος Λαζάρης, όσο και η Δανάη Παππά έκαναν διάφορες δημοσιεύσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram από μια έξόρμηση μαζί με τους αγαπημένους τους φίλους στον Άτοκο, ένα πανέμορφο νησάκι στο Ιόνιο Πέλαγος.Παππά- Φαμέλη: Τα κορίτσια του «Σασμού» πήγαν διακοπές με τα… αγόρια τους- 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *