Η Γη της Ελιάς – Κωνσταντίνος: «Δημοσθένη τελειώσαμε εμείς οι δυο»

Η Γη της Ελιάς – Κωνσταντίνος: «Δημοσθένη τελειώσαμε εμείς οι δυο»Σαν βόμβα θα σκάσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς, η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου στον Δημοσθένη. Ο ίδιος όπως θα δούμε θα του ανακοινώσει πως θέλει να σταματήσει η συνεργασία τους οριστικά. Πως θα αντιδράσει ο Δημοσθένης ακούγοντας τον;Η Γη της Ελιάς – Κωνσταντίνος: «Δημοσθένη τελειώσαμε εμείς οι δυο»

Ο Κωνσταντίνος πετάει την βόμβα στον Δημοσθένη

Ο Κωνσταντίνος παίρνει μια πολύ κρίσιμη απόφαση στην Γη της Ελιάς. Μετά από πολύ σκέψη λέει στον Δημοσθένη πως θέλει να σταματήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την συνεργασία τους. Ο άνδρας του εξηγεί τους λόγους τους οποίους τον έκαναν να πάρει μια τόσο σημαντική απόφαση. Ο ίδιος πια, θέλει να ζήσει μια κανονική ζωή μακριά από κινδύνους και απειλές. Η αγάπη του για την Ισμήνη είναι πολύ μεγάλη και θέλει να ζήσει με την γυναίκα που αγαπά χωρίς φόβους και άγχοι που αφορούν την δουλειά που κάνει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαρίνα τρέχει να προλάβει το κακό – Ο Πέτρος αδιαφορεί

Ο κίνδυνος παραμονεύει συνεχώς γι΄ αυτόν και η άφιξη του Δημοσθένη στην Μάνη και η όλη στάση του, τον έκανα να σκεφτεί κάποια πολύ σοβαρά πράγματα. Έτσι, ο Κωσταντίνος λέει στον Δημοσθένη την απόφαση του στην σειρά Η Γη της Ελιάς, με τον ίδιο να μην την δέχεται φυσικά. Μια διαμάχη ανάμεσα στους δυο άνδρες ξεκινά με ανυπολόγιστες συνέπειες…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση