Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Δημήτρης πιάνονται στα χέρια – Άγριο ξύλο

Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Δημήτρης πιάνονται στα χέρια – Άγριο ξύλοΣτα χέρια θα πιαστούν ο Δημήτρης και η Αθηνά, στην γη της ελιάς. Όσο κι αν εκείνη προσπαθεί να υιοθετήσει την μικρή Αγγελική, τόσο ο Δημήτρης μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά της.

Η κατάσταση θα βγει πολύ γρήγορα εκτός ελέγχου. Η Αθηνά θα πάει να τον επισκεφτεί, θέλοντας να βάλει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια. Εκείνος θα της επιτεθεί και η Αθηνά θα τον χτυπήσει με όλη της τη δύναμη…

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς 85-86-87-88-89

Ο Δημήτρης θα πέσει στο έδαφος τραυματισμένος. Η Αθηνά, σε απόγνωση, θα φύγει από το σπίτι. Ο Δημήτρης θα σηκωθεί να φροντίσει τις πληγές του και τότε δύο άντρες θα μπουν στο σπίτι και θα τον σκοτώσουν εν ψυχρώ, με δύο σφαίρες.

Η Αθηνά δεν έχει ιδέα πως ο Δημήτρης κείτεται στο έδαφος, νεκρός, στην γη της ελιάς. Το τέλος αυτό είναι τρομακτικό. Το σοκ όλων είναι τεράστιο. Οι αρχές εντοπίζουν το άψυχο σώμα του και αμέσως αναζητούν τον υπεύθυνο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Σκάνδαλο: Περνά το βράδυ του σε δύο γυναίκες

Δυστυχώς για την Αθηνά, υπάρχουν παντού αποτυπώματα και στοιχεία που την ενοχοποιούν. Ο Κουράκος την κυνηγάει, ψάχνοντας να βρει την αλήθεια για τη σχέση τους. Θα καταφέρει να γλιτώσει; Τα σημάδια από το άγριο αυτό ξύλο, βρίσκονται σε όλο το κορμί της…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *