Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ το τελευταίο επεισόδιο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε καρέ καρέ το τελευταίο επεισόδιο.

Ο Ισίδωρος είναι λυπημένος με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την μικρή Αγγελική. Η Αρετή φλερτάρει με τον Θανάση και δίνουν νέο ραντεβού! Ο Κουράκος καταφέρνει τον Μουταφτσή να ομολογήσει πως ο Ανέστης ήταν αυτός που τον πυροβόλησε και σκότωσε τον Βιδάλη. Η μέρα του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου αλλά και της βάπτισης της μικρής τους κορούλας έχει φτάσει.

Θα είναι όλοι εκεί εκτός από την Αρετή! Ο Πότης καταφέρνει να πείσει τον Λεωνίδα ότι η Άννα τον αγαπάει και δεν πήγε με κανέναν. Ο Μάνος λέει στον Ισίδωρο πως θα παντρευτεί την Μαρίνα και θα υιοθετήσει αυτός την μικρή Αγγελική. Το ένταλμα για την σύλληψη του Ανέστη έχει βγεί αλλά οι αστυνομικοί δεν τον βρίσκουν πουθενά….Όλοι οι πρωταγωνιστές είναι στην εκκλησία και ο γάμος ξεκινάει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή διαλύει ξανά Βασιλική και Φίλιππο

Η Αρετή είναι και αυτή εκεί, κρυφά, και παραμονεύει έξω από την εκκλησία. Την ίδια ώρα ο Ανέστης παραβιάζει και πάλι το σπίτι της Ευτυχίας, μπαίνει μέσα και ξεκινάει να πίνει. Όταν η Ευτυχία επιστρέφει στο σπίτι συγκρούονται έντονα και παλεύουν. Η Ευτυχία αρπάζει το μαχαίρι και τον σκοτώνει με 3 μαχαιριές στο στομάχι.

Τηλεφωνεί στην Άννα που έρχεται αμέσως και οι 2 κοπέλες προσπαθούν να ξεφορτωθούν το πτώμα του Ανέστη και όχι να ειδοποιήσουν την αστυνομία! Ο γάμος και η βάπτιση έχουν τελειώσει και όλοι είναι στο κτήμα που γίνεται η δεξίωση. Εκεί ο Αλέξης φυλάει με πάθος την Μυρτάλη και αυτή ανταποκρίνεται.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Στα χέρια πιάνονται οι Βρουλάκηδες

Την ίδια ώρα ο Κουράκος ενημερώνεται πως τα αποτελέσματα του test DNA βγήκαν και είναι της Αθηνάς! Ο αστυνόμος συλλαμβάνει την Αθηνά για τον φόνο του Δημήτρη Καπράλου και έχουμε το φινάλε του πρώτου κύκλου!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *