Η Γη της Ελιάς: O Κουράκος υποβάλλει Αθηνά και Δημήτρη σε τεστ DNA

Μία συγκλονιστική εξέλιξη έρχεται για να ανατρέψει τα δεδομένα στη Μάνη. Ο Δημήτρης πεθαίνει και η Αθηνά έρχεται αντιμέτωπη με τον Κουράκο, στην γη της ελιάς. Ο Ιάκωβος έχει φύγει από την Ελλάδα και κανείς δεν είναι εκεί να τη προστατεύσει.Η Γη της Ελιάς: O Κουράκος υποβάλλει Αθηνά και Δημήτρη σε τεστ DNA

Ο Δημήτρης δολοφονείται άγρια. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και όλοι είναι σε πανικό. Ο Κουράκος ξεκινάει τις έρευνες, με τα βλέμματα να στρέφονται στην “μητέρα” του, την Αθηνά.

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια, επεισόδια 35-36-37-38-39

Οι καυγάδες τους τον τελευταίο καιρό ήταν έντονοι. Η Αναστασία, ο Αποστόλης και πολλοί άλλοι έπιασαν τους δύο χαρακτήρες να τσακώνονται άσχημα. Οι μαρτυρίες τους καθιστούν την Αθηνά υπεύθυνη για αυτή τη δολοφονία.

Η Γη της Ελιάς: O Κουράκος υποβάλλει Αθηνά και Δημήτρη σε τεστ DNA

Ο Κουράκος είναι αποφασισμένος να διαλευκάνει την υπόθεση του Δημήτρη, στην γη της ελιάς, υποβάλλοντας την Αθηνά σε τεστ DNA. Εκείνη δε γνωρίζει τίποτα. Οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα με αγωνία. Κανείς δε πιστεύει πια την χήρα του Ιπποκράτη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Οι τρεις νέοι χαρακτήρες που μπαίνουν στην σειρά

Μόλις αυτά αποδείξουν πως δεν υπάρχει συγγένεια ανάμεσα στους δύο, ο εφιάλτης θα ξεκινήσει για την πρωταγωνίστρια. Θα οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα, ως κατηγορουμένη για το φρικτό αυτό έγκλημα.Η Γη της Ελιάς: O Κουράκος υποβάλλει Αθηνά και Δημήτρη σε τεστ DNA

Όλοι στην Αρεόπολη θα πάθουν σοκ! Ο Δημήτρης πεθαίνει και αμέσως αποκαλύπτεται πως με την Αθηνά δεν είχε καμία συγγένεια.. Αντιθέτως, ήταν δύο παθιασμένοι εραστές, οι οποίοι πούλησαν έξυπνα το παιχνίδι τους.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση