Άγριες Μέλισσες: Καρέ καρέ ο γάμος Δρόσως Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε καρέ καρέ τον γάμο της Δρόσως και του Κωνσταντή.  Άγριες Μέλισσες: Καρέ καρέ ο γάμος Δρόσως Κωνσταντή

Κι ενώ ο Κωνσταντής είναι έτοιμος να τινάξει τα πάντα στον αέρα, η Ασημίνα και ο Νικηφόρος αναλαμβάνουν να τον συνετίσουν και τα καταφέρνουν. Έτσι εκείνος μετανιωμένος για όσα έκανε η Δρόσω, πάει να τη βρει και αφού της ζητάει συγγνώμη, στην συνέχεια την παρακαλεί να προχωρήσουν τον γάμο τους.

Εκείνη δίνει την πολυπόθητη απάντηση και οι προετοιμασίες αρχίζουν. Η μεγάλη μέρα του γάμου της Δρόσως και του Κωνσταντή επιτέλους έρχεται και το ευτυχισμένο ζευγάρι φτάνει στην εκκλησία, ενώ όλοι οι καλεσμένοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα και δακρύζουν από τη συγκίνηση. Μεγάλοι απόντες Δούκας με τη Μεσσήνη.

Διαβάστε Επίσης  Ο Νικηφόρος σκοτώνει τον Μαθιό - Το συγκλονιστικό τέλος της σειράς Σασμός

Άγριες Μέλισσες: Καρέ καρέ ο γάμος Δρόσως Κωνσταντή

Η Δρόσω λάμπει από ευτυχία ενώ ο Κωνσταντής νιώθει ολοκληρωμένος που επιτέλους παντρεύεται τη γυναίκα που αγαπάει! Το μυστήριο ξεκινάει και η χαρά είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά όλων.

 

Τη στιγμή που η Πηνελόπη, ως κουμπάρα, περνάει τις βέρες στη Δρόσω και τον Κωνσταντή, την ίδια ώρα ο Νικηφόρος βγάζει δύο βέρες από το σακάκι του και κρυφά τις ανταλλάσσουν με την Ασημίνα, ώστε μεταξύ τους να ξέρουν ότι άτυπα έχουν διαβαστεί και να θεωρούνται παντρεμένοι.

Διαβάστε Επίσης  Αγάπη Παράνομη – ΕΡΤ: Πρεμιέρα και ώρες προβολής της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Καρέ καρέ ο γάμος Δρόσως Κωνσταντή

Για τη δική τους ευχαρίστηση και μόνο. Όμως ο παπα-γρηγόρης τους βλέπει με την άκρη του ματιού του και όταν ο γάμος της Δρόσως και του Κωνσταντή ολοκληρώνεται, μπροστά σε όλους ανακηρύσσει παντρεμένους και την Ασημίνα με τον Νικηφόρο.

Άγριες Μέλισσες: Καρέ καρέ ο γάμος Δρόσως Κωνσταντή

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TiVi Σίριαλ, αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου, ακολουθούν μεγάλο γλέντι στην πλατεία του χωριού!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση