Άγριες Μέλισσες: Η Αιμιλία υποφέρει στα χέρια του Ακύλα

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες», όπου στο επίκεντρο θα βρεθεί η Αιμιλία κι ο Ακύλας. Η κατάσταση γρήγορα θα ξεφύγει μετά τη σύλληψη του Μεγαρίτη. Ο επικίνδυνος άντρας είναι αποφασισμένος να πάρει την εκδίκησή του. Διψάει για αίμα και θέλει να πονέσει όσους τον πρόδωσαν.Άγριες Μέλισσες: Η Αιμιλία υποφέρει στα χέρια του Ακύλα

Ο Ακύλας καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή δημιουργώντας ένα μακελειό. Ο Πέτρος και ο Ζάχος προσπάθησαν να εμποδίσουν την απόδραση του Ακύλα, δίχως όμως επιτυχία. Ο Μεγαρίτης είναι πανούργος και έχει πολλές διασυνδέσεις. Η απόδρασή του θα σημάνει συναγερμό στο Διαφάνι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Παντελής ξεμπροστιάζει την Καλλιόπη

Οι κάτοικοι του χωριού τρέμουν ότι κάτι κακό θα συμβεί. Ο Ακύλας βάζει σιγά σιγά τους στόχους του. Πρώτα θέλει να χτυπήσει τη γυναίκα του, τη Ζωή. Θέλει να την πονέσει. Έτσι, ο Ακύλας απαγάγει την αδερφή της, την Αιμιλία, στις «Άγριες Μέλισσες».

Όταν οι άντρες του Ακύλα μαθαίνουν τι έχει κάνει τρέμουν για το τι μπορεί να συμβεί στη γυναίκα. Ο Μεγαρίτης είναι ικανός για τα πάντα. Κρατά φυλακισμένη την Αιμιλία, η οποία φοβάται όχι μόνο για τη δική της ζωή, αλλά και για τους αγαπημένους της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Κάμερες του δρόμου καίνε την δολοφόνο του Ανέστη

Η Ζωή βιώνει στιγμές αγωνίας. Η οικογένεια του Μεγαρίτη ψάχνει απεγνωσμένα να βρει την Αιμιλία, η οποία είναι σε άθλια κατάσταση. Οι Διαφανιώτες θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να προστατευτούν. Γρήγορα, όμως θα έρθει μία συμμαχία που θα τους σώσει.Άγριες Μέλισσες: Η Αιμιλία υποφέρει στα χέρια του Ακύλα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *